Wijnhandel Marcel Arentz

Wijnhandel Marcel Arentz is al bijna dertig jaar gespecialiseerd in de import en verkoop van wijn. We zijn begonnen als kleine wijnimporteur van bijzondere Bourgognes en Duitse wijnen. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een prachtige winkel in hartje Nijmegen. Naast de best geoutilleerde wijnwinkel van oost-Nederland, hebben wij ook een steeds grotere focus op onze online webshop (www.arentzwijnen.nl), wijnproeverijen en wijncursussen.

Sinds oktober 2018 is onze wijnwinkel ook de trotse eigenaar van wijnbar Wijn bij Arentz. Deze wijnbar ligt pal naast onze winkel op de Hertogstraat nr. 86 (www.wijnbijarentz.nl).

Het specialisme van Wijnhandel Marcel Arentz is nog steeds Duitse wijn. We verkopen vele soorten riesling, spätburgunder/pinot noir, grauburgunder, weissburgunder, etc. van de beste wijnproducenten in Duitsland. Buiten dit specialisme richten we ons ook op een zo breed mogelijk aanbod van wijn uit de hele wereld.

Met een assortiment van ruim duizend verschillende soorten wijn, in alle prijscategorieën, komen onze klanten in de winkel ruim aan hun trekken. Al onze producten worden ook aangeboden in onze webshop. Bovendien leveren wij aan de horeca. Niet alleen in Nijmegen, maar ook landelijk.

Als vennoot van de inkoop-organisatie Les Généreux kopen wij direct in bij de wijnboeren. Dit zijn vaak prijswinnende wijnen, die in de landelijke pers regelmatig op de voorgrond treden. Die directe import van de wijnboer zorgt voor korte lijntjes. Daardoor hebben wij geen extra tussenhandel en dat houd de prijzen scherp.

Onze medewerkers denken allemaal graag vanuit hun wijnexpertise met u mee. Of het nou gaat om wijn-spijs advies, een mooi relatiegeschenk of gewoon een lekkere fles wijn. Kom gerust naar onze wijnwinkel in het centrum van Nijmegen (Hertogstraat 82), of neem telefonisch (024-3888979) of via de mail (info@arentzwijnen.nl) contact op tijdens het shoppen in onze wijn-webshop. We helpen u graag verder.

 

Openingstijden

Maandag van 12.00 tot 18.00

Dinsdag van 10.00 tot 18.00

Woensdag van 10.00 tot 18.00

Donderdag van 10.00 tot 18.00

Vrijdag van 10.00 tot 18.00

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Zondag gesloten

 

Contact

Wijnhandel Marcel Arentz

Hertogstraat 82

6511 SE  Nijmegen

Tel. 024-3888979

info@arentzwijnen.nl

www.arentzwijnen.nl