Wijnhandel Marcel Arentz

Wijnhandel Marcel Arentz maakte tot voor kort deel uit van de Gouden Ton franchise-organisatie. Maar is nu deelgenoot van inkooporganisatie les Genereux. We zijn 4 keer op rij de beste wijnspeciaalzaak van Nederland in de prijsklasse tot €10,-.

Wijnbar Wijn bij Arentz is een kleine gezellige wijnbar met ruim 25 wijnen per glas en 500 wijnen per fles.  Ook beschikken wij over een uitgelezen serie (Malt)whisky's, Cognac, Grappa, Calvados en binnenlands gedistilleerd van "van Wees".  Daarnaast serveren we kleine hapjes zoals oesters, kaas, charcuterie en dergelijke. Elke donderdag en zondag kunnen mensen genieten van kleine informele miniproeverijen. We zijn enorme liefhebbers van Riesling en Spätburgunder / Pinot Noir en hebben daar altijd meerdere van open per glas. Ook zijn we op maandag geopend en dan staat de wijnbar in het teken van Maak 't op Maandag, we schenken dan alle bijzondere wijnen die open staan met korting. Al onze medewerkers zijn dol op wijn en onze fulltimemedewerkers hebben zelfs de hoogst haalbare wijnopleiding van de Benelux voltooid, de WSET Diploma Course, en kunnen je veel vertellen over wijn! Al…

Wijnbar Wijn bij Arentz is een kleine gezellige wijnbar met ruim 25 wijnen per glas en 500 wijnen per fles.  Ook beschikken wij over een uitgelezen serie (Malt)whisky's, Cognac, Grappa, Calvados en binnenlands gedistilleerd van "van Wees".  Daarnaast serveren we kleine hapjes zoals oesters, kaas, charcuterie en dergelijke. Elke donderdag en zondag kunnen mensen genieten van kleine informele miniproeverijen. We zijn enorme liefhebbers van Riesling en Spätburgunder / Pinot Noir en hebben daar altijd meerdere van open per glas. Ook zijn we op maandag geopend en dan staat de wijnbar in het teken van Maak 't op Maandag, we schenken dan alle bijzondere wijnen die open staan met korting. Al onze medewerkers zijn dol op wijn en onze fulltimemedewerkers hebben zelfs de hoogst haalbare wijnopleiding van de Benelux voltooid, de WSET Diploma Course, en kunnen je veel vertellen over wijn! Alle wijnen die wij schenken zijn tevens te koop in de wijnhandel naast de bar: Wijnhandel Marcel Arentz. We hebben een knusse bar met plekjes op de bank voor het raam of gezellig aan de bar. Buiten hebben we een mooi zonnig terras en luifels met verwarming voor als het wat kouder is. 

In Groot-Nijmegen bezorgen wij gratis aan huis vanaf 12 flessen.

Openingstijden

  • Elke maandag 12.00 - 18.00 uur
  • Elke dinsdag 10.00 - 18.00 uur
  • Elke woensdag 10.00 - 18.00 uur
  • Elke donderdag 10.00 - 18.00 uur
  • Elke vrijdag 10.00 - 18.00 uur
  • Elke zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Elke zondag gesloten

Hier vind je ons

Lees over ons

Marcel Arentz - Wijnhandel Marcel Arentz

“Wie mogen mijn zaak niet missen? Culinaire liefhebbers, verzamelaars en mensen die willen genieten van een goed glas wijn.” Marcel opende zijn eigen wijnzaak met maar liefst 1100 soorten wijn uit de hele wereld. Later kwam daar ook een wijnbar bij.
Meer lezen