Nationaal Theaterweekend: fotoverslag!

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen was tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Het Nationaal Theaterweekend vond plaats op 25 en 26 januari. In Nijmegen kon je genieten van lasergamen in de concertzaal, silent comedy, workshop influence: video's met impact, HAKA-workshop en meer. Zie hieronder het fotoverslag van Judith Linders en Edwin Smits

HAKA-workshop

Haka (letterlijk: dans) is een rituele dans van de Maori die zijn oorsprong kent in Nieuw-Zeeland. Gedurende dit ritueel wordt met behulp van stem en lichaam een verhaal verteld. Judith Linders legde deze dans vast. 

Nationaal Jeugdorkest o.l.v. Ed Spanjaard

Het Nationaal Jeugdorkest (NJO) doet zijn naam eer aan door regelmatig werken uit het Nederlands orkestrepertoire op de lessenaar te zetten. In deze lijn past perfect de Derde symfonie van Willem Pijper, muziekpionier pur sang en daarnaast een van de belangrijkste Nederlandse componisten uit de 20e eeuw. Judith Linders was erbij en dat zorgde voor deze mooie foto. 

 Nationaal Jeugdorkest | www.njo.nl 

Lasergamen

Tijdens het Theaterweekend op 25 januari werd de Concertzaal in de Vereeniging omgetoverd tot lasergame area. Edwin Smits nam er een kijkje! 

Nationaal Theaterweekend

Het Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016 en was direct een groot succes. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater. Sinds de start van het weekend groeit niet alleen het aantal bezoekers, ook het aantal deelnemende theaters blijft groeien. Wil jij er volgend jaar bij zijn? Houd dan hun website in de gaten. 

Fotografie: Edwin Smits en Judith Linders

Dit vind je misschien ook leuk