Januari: 5 tips van Bindkracht10 voor jongeren

Iedere maand geeft een jongerenwerker van Bindkracht10 gave tips voor activiteiten in Nijmegen. De jongerenwerkers van Bindkracht10 zijn er voor alle jongeren in Nijmegen. Zij zijn actief in de verschillende wijken van Nijmegen, maar organiseren ook stedelijke activiteiten. Ze ondersteunen jou bij al je talenten, vragen en ideeën. 

Benieuwd naar de tips van januari? Lees hieronder de tips met leuke activiteiten en/of plekken waar je naartoe kunt voor vragen. Laat je verrassen!

1. JongerenStip (maandag tot en met woensdag)

De JongerenStip is er voor jongeren uit heel Nijmegen. Heb jij een vraag over opvang, verslaving, schulden, seksualiteit, zorgverzekering, inkomen, gezondheid, sociale contacten, opvoeden, vrienden, school, gevoelens, discriminatie, omgaan met geld of over jouw thuissituatie? Loop vrijblijvend binnen van maandag tot en met woensdag, tussen 14.00-17.00 uur. Ze zitten klaar voor je en vinden geen vraag te gek! Heb je vragen? Neem dan contact op met Lotte Zekhuis op 06-19136205.

2. Diverse activiteiten (elke dinsdagavond)

Nieuwe mensen ontmoeten? Ben je een spelletjesfanaat? Je horizon verbreden en je laten inspireren door diverse gasten? Elke dinsdagavond is er een activiteit in het Jongerenlab van 18.00-20.30 uur. Zo zijn er spelletjesavonden, inspiratieavonden ‘je mag me alles vragen’, wisselende workshops en gezellige ontmoetingsavonden. Loop gewoon eens binnen, of als je vooraf vragen hebt; neemt contact op met Tobias van Keulen op 06-30509286.

3. Ontmoetingsavond (elke donderdagavond)

De donderdagavond is een ontmoetingsavond. Elke week is er iets anders te doen, zoals elkaar ontmoeten bij het Taalcafé, samen eten tijdens het Labdiner of af en toe gezellig samen een film kijken tijdens de filmavond. Wat er precies op welke donderdag te doen is, dat kun je terugzien op de flyer. Of je kunt hiervoor contact opnemen met Tobias van Keulen op 06-30509286.

4. Vrijdagavond

De vrijdag staat in het teken van muziek maken, jammen, maar ook koffie drinken, elkaar ontmoeten en gezelligheid. Ben jij gek op muziek maken en hierin uitproberen? Kom dan gezellig langs op de vrijdagavonden! Voor vragen kun je terecht bij Tobias van Keulen via 06-30509286.

5. Zondag

De eerste zondagavond van de maand is er een Ladies Eve voor meiden van 16 tot 23 jaar. Daarnaast is er elke zondag van 18.00-21.00 uur een andere activiteit, hierbij kun je denken aan samenkomen, hapjes, gezelligheid, spelletjes en meer. Voor meer informatie hierover, neem contact op met Amina Rahouti via 06-20952444.

 

Bindkracht10 zet zich al meer dan 50 jaar in voor mensen. Niet alleen voor jongeren, maar voor alle inwoners in Nijmegen organiseren zij diverse activiteiten. In elke stadsdeel in Nijmegen kun je ze vinden. Wil je weten of ze iets voor jou kunnen betekenen? Kijk op bindkracht10.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...