Fotoverslag: Feestelijke preview bij de Stadsschouwburg en de Vereeniging

Op maandag 27 mei presenteerden de Stadsschouwburg Nijmegen en De Vereeniging met trots het nieuwe programma voor 2024/2025. De feestelijke avond was gevuld met voorproefjes van cabaret, dans, toneel, klassieke muziek en pop. Weten hoe dat eruitzag? Bekijk dan hier het fotoverslag!

Tijdens deze feestelijke preview avond in de Stadsschouwburg kregen bezoekers alvast een kijkje in het nieuwe culturele seizoen. Het programma vóór de pauze startte met de prachtige zang van Anneke van Giersbergen en de humoristische presentatie van spreekstalmeester Dolf Jansen. Daarna volgden inspirerende interviews met Anoek Nuysens en twee programmeurs van de Stadsschouwburg en de Vereeniging. Het duo Kika Sprangers en Koen Schalkwijk sloot het eerste deel van de avond af met een muzikaal optreden.

Het Matangi Quartet en Ruben Hein openden het tweede deel van de avond met een boeiend muzikaal optreden. Vervolgens bood het podium ruimte voor interviews met theatermaker en choreograaf Alida Dors en directeur bij Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging Eva Middelhoff. De avond werd afgesloten met een optreden van de zangeres Lisa Ostermann.

 
Benieuwd naar het programma voor aankomend seizoen? Bekijk dan de website van de Stadsschouwburg en de Vereeniging: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

 

Fotograaf: Willem Melssen

Dit vind je misschien ook leuk...