Fotoverslag: Expeditie NYMA

Afgelopen zondag werd het NYMA-terrein in Nijmegen omgetoverd tot een bruisende oase van avontuur en ontdekking tijdens de langverwachte Expeditie NYMA - dé opening van het NYMA-terrein. Bekijk dit fotoverslag om de sfeer te proeven van deze indrukwekkende dag!

Met de klok die 11.00 uur sloeg, begon de expeditie. Overal waren activiteiten te vinden. Van zingende grassprieten tot een razendsnelle brulrace en indrukwekkende BMX-stunts, er was voor ieder wat wils.

Het huidige NYMA-terrein bestaat uit De Vasim, Waalhalla, NYMA makersplaats, het Waalplein, de Kolk en het buitensport-gebied. Samen vormen zij NYMA, de plek voor pioniers. Het afgelopen jaar is een belangrijk jaar geweest voor NYMA. Het gebied heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt en is uitgegroeid tot een bruisende gemeenschap vol bedrijvigheid, recreatiemogelijkheden en culturele activiteiten. 

Activiteiten voor jong en oud

Oersoep, de brouwerij gevestigd op het Waalplein in Nijmegen, zorgde voor een dorstlesser op deze spektaculaire dag; namelijk een exclusief NYMA-biertje. Daarnaast was er de mogelijkheid om tijdens de expeditie een van de oude eendjes van 2C4U te besturen, of om gratis Virtual Life Support te ontvangen bij VR-Lab.

Je werd tijdens deze expeditie ook verrast door verschillende vormen van muziek, theater en dans, verspreid over het gehele terrein. Alle horecagelegenheden waren geopend, dus de bezoekers genoten van een hapje en drankje tussen alle acts door. 

Wil je meer weten over het NYMA-terrein? Bekijk dan de website: www.nymanijmegen.nl

 

Fotografie: Edwin Smits