Festival de Oversteek 2019: fotoverslag!

| Heyta Melssen

Festival De Oversteek duurt dit jaar voor het eerst twee weekenden lang! Op 31 augustus, 1, 7 en 8 september spelen maar liefst 25 acts en voorstellingen op een vijftiental groene en sfeervolle locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Afgelopen weekend trapte het kunstenfestival af met editie West. Fotografen Martijn Kusters en Heyta Melssen legden het vast op de gevoelige plaat: herbeleef de eerste voorstellingen en verheug je op wat dit weekend nog komen gaat! Het volledige foto-album vind je hier.

Singer-Songwriter Bertlof trapte de eerste editie af in Historische Tuin de Warmoes in Lent. Het programma is een mooie mix van muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst. Extra mooi omdat het zich midden in de Nijmeegse natuur afspeelt! 

In de botenloods van roeivereniging De Waal danst Amira al Rawi de voorstelling Nadia, waarin ze vrouwelijke rolpatronen in verschillende culturen onderzoekt en bevraagt, in een zoektocht naar haar eigen identiteit. 

Aafke Romeijn draagt voor uit eigen werk en zingt liedjes in de Schuur van Henk. 

Hierbeneden vind je nóg meer mooie foto's van afgelopen weekend. Benieuwd welke voorstellingen 7 en 8 september spelen? Kijk op: https://www.festivaldeoversteek.nl/2019/index.php/programma

Dit vind je misschien ook leuk