Dé NYE-Feestjes Om 2019 Mee In Te Luiden!

De kerstman is in aantocht en elke dag komt het eind van 2018 weer ietsje dichterbij - het is de hoogste tijd om plannen te maken voor Oud & Nieuw. Wij tippen de leukste feestjes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Datwas4!

Al weer het vijfde oud en nieuw-feestje van Brebl staat in het teken van de jaren 70 en 80. Hoe wijder de pijpen, hoe hoger de plateaus, hoe groter de lol. Neem iets mee om te delen, of het nu 80 balonnen, 200 maskers, 60 glowsticks, een mooi optreden of 10 wensballonnen zijn, want alleen met z'n allen maak je oudejaarsavond leuker! 

De Leven: Happy New Year Edition UITVERKOCHT

Dit is De Leven! En De Leven moet gevierd worden. 2018 komt tot een einde, vier daarom in Merleynmet de tofste guilty pleasures en dance-classics dat we een nieuw hoofdstuk van De Leven inslaan.

Drift Nieuwjaarsdans 

Doe je nieuwjaarsdans bij Drift in De Vereeniging. Met artiesten in vier zalen, een line-up met onder andere Benny Rodrigues, De Sluwe Vos, TITIA en vele anderen, hoor je de fijnste tunes om op te dansen.

Rewind Waalhalla | NYE Edition  UITVERKOCHT

Wat te doen met Oud & Nieuw? Het jaar rewinden in Waalhalla! Dit nieuwjaarsfeest was als allereerste uitverkocht. Verzeker jezelf dus gauw van een kaartje voor een van de andere knallende feestjes!

Subcultuur NYE  

Traditiegetrouw vind je de nieuwjaarseditie van het housegecentreerde Subcultuur in De Lindenberg. Onder andere Alex Niggemann, Miss Melera en Tim Herfst zorgen voor een spetterende start van 2019.

Terug naar Toen x Happy Feelings NYE Special 

Terug Naar Toen en Happy Feelings bundelen hun partykrachten voor een groots NYE-spektakel in Café Van Buren. De line-up is nog niet bekend, maar de organisatie belooft alvast een grote countdown het nieuwe jaar in, en héél veel bubbels, héél veel confetti, héél veel ballonnen en héél veel hits. 

The Tribe | NYE  

Na het succes van vorig jaar, strijkt The Tribe met nieuwjaar opnieuw neer in Brebl. Met Christoffer Zaza, Doris Nicholas, Shadee, Yme, 2Lower Room, Children of Valis, Jocelyn en Roger Gerressen op de line-up begint je jaar met de beste techno en house. De allerlaatste kaarten gaan op dit moment over de toonbank, dus wees er snel bij.

WTFissa NYE 

In Doornroosje blazen WTF, Fissa en Fiber je samen 2019 in, met de beste drum & bass, dubstep en meer. Onder andere Black Sun Empire, René Lavice en Gentlemens Club zorgen voor een feestje vetter dan je oliebol, met drops harder dan het vuurwerk buiten.

NYE Funky Buddha 3G 

Een exotisch Oud & Nieuw vier je in de Drie Gezusters, dat wordt omgetoverd tot vier Buddha-landen: India, Thailand, Tibet en Nepal. Ook zijn er passe partout-tickets te koop, waarmee je toegang krijgt tot meerdere locaties in de Molenstraat.

Nimma Danst Door

Slapen is zó 2018. Terwijl de eerste zonnestralen van 2019 de Waal trotseren, grijp je dus vanaf 07:00 het nieuwe jaar bij z'n lurven in Brebl. Met gratis Nieuwjaarsontbijt, Nimma's finest achter de decks en een groepsknuffel voor degenen die het tot 14.00 's middags volhouden. 

Frietje Stooffeest

Het Zusje van Debbie begint het nieuwe jaar traditiegetrouw met het perfecte recept voor een (anti)katerbuffet: Frietje Stooffeest! Na een zware oudejaarsnacht en een goede dosis slaap, ben je welkom om te borrelen, dansen en eten in STOOM beer&food. De koks hebben een eeuwenoud stoofvlees recept uit de kast getrokken waarmee (bijna) elke oudejaars-kater verdwijnt.

Foto: Jasper van Koolwijk

Dit vind je misschien ook leuk