5x jongerentips in Nijmegen - 30 aug t/m 5 sept

Hier ontdek je de 5 leukste events voor jongeren deze maand! Of je nou een sportieveling, filmfanaat of muziekliefhebber bent, er is genoeg te doen in Nijmegen. Waar moet je naartoe en wat mag je niet missen?
 

1. Het asfalt op: SKATE4daagse

Heb jij skates in de kast staan en heb je zin in een leuke uitdaging? Doe mee met de SKATE4daagse! In één week vier dagen skeeleren, waar en met wie je maar wilt. Je kunt kiezen uit: 5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer en 20 kilometer. Download de gratis Sprint app en schrijf je in voor de SKATE4daagse Challenge. Ga voor de gratis variant, of kies ervoor om een medaille en/of T-shirt te ontvangen.

30 augustus t/m 5 september: eerste editie van de SKATE4daagse
 

2. Borrelen bij Strandbar STEK

Beleef het echte strandgevoel in de stad! Op het Nyma Terrein aan de Waal vind je sinds kort Strandbar STEK. Schuif aan voor een drankje met je voeten in het zand. Op woensdagavond 1 september kun je bovendien genieten van gratis concert van Nijmeegse muzikanten, georganiseerd door SCHUUM. 

Strandbar STEK: open op woensdag t/m zondag, vanaf 12:00
 

3. Voor maar €7 naar de film bij Vue

In de Vue bioscoop word je weggeblazen met Dolby Atmos geluid en laserprojectie. Bovendien zijn alle zalen voorzien van superzachte DeLuxe stoelen: je bepaalt zelf hoe ver je achterover wilt liggen. En nu hebben we héél goed nieuws voor je... Tot en met 15 september zijn alle films maar 7 euro! Ga bijvoorbeeld naar The Suicide SquadJungle Cruise of Free Guy

Filmpje pakken? Vue Nijmegen is dagelijks geopend!
 

4. Intrainen: klassiek ballet of moderne dans

Iedereen vanaf 15 jaar die in de zomer niet te lang wil stoppen met dansen, kan meedoen met intrainen bij De Lindenberg! Het trainen bestaat uit twee lessen klassiek ballet en/of moderne dans. De lessen zijn geschikt voor enthousiaste dansers, maar het intrainen biedt ook een goede gelegenheid om eens te komen kennismaken!

Intrainen: klassiek ballet en/of moderne dans start op 1 september in De Lindenberg.
 

5. Ontsnappen uit de Escape Boot

Niet zomaar een Escape Room, maar eentje op het water! Aan boord van de Escape Boot aan de Waalkade kun je kiezen uit vier verschillende Escape Rooms. Stel een team samen en laat je opsluiten... Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? In de Escape Arena kun je zelfs strijden tegen een ander team: wie staat het snelste weer aan land?

De Escape Boot is elke dag te bezoeken!

Bedenk je eigen activiteit!

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar oud? En heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een Spoken Word workshop, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Young Vibes is een programma waarbij jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de kans krijgen om in 2021 een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Na anderhalf jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten.

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeënbox. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Dit vind je misschien ook leuk: