5x jongerentips in Nijmegen - 1 t/m 7 nov 2021

Check de 5 leukste events voor jongeren deze week! Ontdek de Nijmeegse muziekscène op de dansvloer, laat je duurzame handjes wapperen, bezoek een spannende skatewedstrijd of een ouderwets gezellige spelletjesavond. Genoeg te doen in Nijmegen!

1. Foxlane in Merleyn

Foxlane timmert hard aan de weg, en dat komen ze tijdens deze show in hun thuisstad nog even bevestigen! Deze Birmingham boys uit Nijmegen vormen een geoliede machine bij wie altijd iets borrelt onder de oppervlakte. Niet gek dat ze een streaming-hit scoorden met hun hommage aan de Netflixserie Peaky Blinders. Tijdens deze show in Merleyn wordt hun nieuwe EP gereleased.

Zaterdag 6 november, 22:00: Foxlane in Merleyn. De allerlaatste kaarten zijn nu in de verkoop!
 

2.  Spelletjesavond bij Hubert

Laat je skills zien met een potje Mario Kart op de beamer, word de winnaar van het tafeltennissen of ga een ouderwets potje sjoelen! Natuurlijk kan een leuk bordspel ook niet ontbreken. Kom gezellig langs met je vrienden, huisgenoten of studievereniging. De entree is gratis en de lekkerste speciaalbiertjes staan koud.

Donderdag 4 november, 19:00-23:00: spelletjesavond bij Hubert.
 

3. Groene Vrijdag

Op Groene Vrijdag laten Nijmegenaren hun duurzame handjes wapperen om de stad mooier en duurzamer te maken! Van urban jungle-excursie tot vintage kledingbeurs, van bomen planten tot soep koken voor de voedselbank. Doe jij ook mee?

Vrijdag 5 november: Groene Vrijdag 2021. Voor sommige activiteiten moet je je vooraf aanmelden. Een overzicht vind je hier.
 

4. TUTTI in De Achtertuin

Een ding is zeker, met TUTTI heb je gegarandeerd een mooie avond. Dat hebben ze al vaak bewezen tijdens hun feesten in De Plak en Drift - Om te dansen. Op 6 november pakken de Nijmeegse vrienden hun platentas vol met de allerlekkerste italo en electro om die op een kolkende dansvloer uit te storten.

Zaterdag 6 november, 14.00 - 23.00: TUTTI in De Achtertuin
 
Kan een afbeelding zijn van tekst


5. Battle At Waalhalla

Skatecentrum Waalhalla organiseert twee spectaculaire wedstrijden op één dag! Bij Battle At Waalhalla strijden 16 van de beste skateboarders van Nederland tegen elkaar in vijf spannende rondes, en natuurlijk een grande finale. Alsof dit nog niet genoeg is, zullen skateboardes tijdens de Pool Games tegen elkaar strijden, jammen en best tricks laten zien.

Zaterdag 6 november: Battle At Waalhalla & Pool GamesDe finale wordt gefilmd en is terug te zien op het YouTube-kanaal en IGTV van Waalhalla.
 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Bedenk je eigen activiteit!

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar oud? En heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een Spoken Word workshop, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Young Vibes is een programma waarbij jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de kans krijgen om in 2021 een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Na anderhalf jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten.

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeënbox. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Dit vind je misschien ook leuk: