Cocktails drinken

3x jongerentips in Nijmegen - 31 jan t/m 6 feb 2022

Check de 3 leukste events voor jongeren deze week. Nieuwsgierig wat Nijmegen deze week te bieden heeft? Bezoek winter wonderland bij het VR Winterfestival, leer autobiografisch schrijven of ga op zoek naar de lekkerste cocktails van Nijmegen.

1. VR Winterfestival

Er ligt buiten nog geen sneeuw, maar Enjoy VR in Nijmegen heeft daar een oplossing voor. Zet je VR-bril op en houd een sneeuwbalgevecht of beklim de Mount Everest! Ben je niet zo'n koukleum? Stap bijvoorbeeld in een virtuele raceauto, versla zombies, zwem met dolfijnen, ga op safari, of bezoek als astronaut het International Space Station.

Dagelijks geopend, reserveer van tevoren: hier kun je reserveren voor Enjoy VR.
 

2.  Workshop autobiografisch schrijven

Begin je weekend goed en creatief! Op zaterdagen door het seizoen heen verzorgen schrijfdocenten van de Lindenberg schrijfworkshops in Bibliotheek Mariënburg. In deze workshop leer je hoe je jouw eigen herinneringen en belevenissen, hoe klein ook, als inspiratiebron kunt gebruiken voor een verhaal of gedicht. 

Zaterdag 5 februari van 10.30 tot 13.00 uur in Bibliotheek de Mariënburg.

 


3.  Cocktails drinken

De horeca is weer open, en dat mag gevierd worden met een lekkere cocktail. Een klassieke Mojito, een Limoncello Spritz, of toch een Dark ’n Stormy... De keuze is reuze bij veel bars en restaurants in Nijmegen. Of kies voor een mocktail, een alcoholvrije cocktail, maar net zo lekker. Ontdek de cocktailhotspots van Nijmegen!


 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk: