Zomerexpositie in galerie Zeven Zomers

De zomerexpositie van galerie Zeven Zomers toont een bijzondere collectie kunstwerken die je de hele zomer kunt bekijken.

Zondag 1 augustus was de officiële opening om 14.00 uur met Hedwig Saam (directeur van Museum Het Valkhof).

'All summer long...' Eigenaar Eelko van Iersel is er wederom in geslaagd om de kunstwerken van de 14 exposanten bij elkaar te brengen, zodat er cohesie ontstaat. Ieder werk is uiteraard solitair te bekijken, maar de combinatie van de stukken zorgt voor een spannend spel. De kunstwerken gaan een dialoog aan met elkaar én met jou, ‘de toeschouwer, de kunstliefhebber’. We tonen jou: natural art, papierkunst, bronzen beelden, schilderijen en glaskunst.

18 jaar Zeven Zomers

De galerie vierde afgelopen zondag haar 18 jarig bestaan. Galeriehouder Eelko van Iersel begon in 2003 zijn galerie vanuit de liefde voor de kunst, cultureel ondernemerschap én de ambitie om bijzondere kunst bij elkaar te brengen. De afgelopen 5 jaar is de galerie gevestigd in de Nijmeegse Marikenstraat en behoort in Gelderland en omstreken tot één van de toonaangevende galeries.

Vanuit heel Nederland, Duitsland en Belgie weten kunstliefhebbers de galerie te vinden. En met trots mogen we zeggen dat de galerie is uitgegroeid tot de grootste galerie in de Nijmeegse binnenstad. Veel bezoekers van Museum Het Valkhof combineren hun bezoek met Galerie Zeven Zomers en visa-versa.

Benieuwd naar de expositie? Ga naar zevenzomers.nl voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk