Winactie Fabulant: zoek een kinderboek

Op 18 oktober verschijnt Fabulant, een spannend en avontuurlijk boek voor kinderen van 10+. 

Hoofdpersoon Isa moet in de vakantie bij haar oudoom logeren en verveelt zich kapot. Tot ze erachter komt dat oom Arnold een groot geheim heeft. In zijn tuin bevindt zich de poort naar Fabulant, een parallelle wereld vol magie, wonderlijke wezens en... groot gevaar.

Wanneer Isa per ongeluk door de poort valt, begint een avontuurlijke reis. Samen met nieuwe vrienden trekt ze door magische werelden, op de hielen gezeten door een duistere koningin. Isa wacht een zware taak; kan een doodgewoon meisje het kwaad verslaan?

Wil jij Fabulant winnen?

Kinderboekwinkel Nijmegen en Bibliotheek Gelderland Zuid organiseren samen met Marloes Kemming, de schrijver van Fabulant, een wel heel leuke winactie! Op 18 oktober verstopt Marloes 3 gouden enveloppen in de binnenstad van Nijmegen. In de envelop zit een kaartje waarmee de gelukkige vinder een gratis exemplaar van Fabulant op kan halen bij de Kinderboekwinkel.

Je kan op 18 oktober vanaf 15.30 gaan zoeken. Op de Instagram- en Facebookpagina's van @kinderboekwinkelnijmegen en @bibliotheekgelderlandzuid vind je die middag foto's en hints om het zoeken makkelijker te maken. Iedereen kan zelfstandig meedoen. Goede jacht!

Dit vind je misschien ook leuk...