Wat leeft er in de Waal?

Zin om in de Waal te kijken om te zien wat daar allemaal leeft? En dat zonder nat te worden? Kom dan naar De Bastei! In de herfstvakantie kun je van alles gaan doen en leren over het onderwaterleven in de Waal.

Zo neemt Karel Kieuw, dé viskundige, je mee op een wel heel bijzondere onderwaterreis in de tentoonstelling ‘Waal Onder’. Help Karel mee zoeken naar een wel heel bijzonder visje, Stekkie de Stekelbaars. Deze is verdwenen, maar zonder hem is de tentoonstelling niet compleet. Tijdens de zoektocht kom je in allerlei spannende plekjes in De Bastei.

Voor de kids die niet bang zijn om vies te worden is er een vissenspeurtocht in de Stadwaard, vlak bij De Bastei. Ga aan de slag met bijzondere zaken die je vindt op het Waalstrand.

De bollebozen onder ons kunnen alles leren over het klimaat. Hoe jij dat een handje kunt helpen ontdek je tijdens de Klimaatshow!Of laat je inspireren door ‘Waal Onder’ en maak in de Bastei Academie je eigen onderwaterwereld. De mooiste creatie zal een wel heel bijzondere prijs winnen. Namelijk een privérondleiding door niemand minder dan Karel Kieuw!

Praktische informatie

Kijk op debasei.nl/agenda voor alle informatie over het programma.
Deelname: entree De Bastei: € 8,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen. Museumkaart gratis.
De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 - 3297070. Voor meer informatie: www.debastei.nl.

Dit vind je misschien ook leuk