Wat is er te doen in Nijmegen – 7 t/m 13 maart 2022

Waar scoor je deze week kilo’s vintage kleding en wat speelt zich toch af in het oude belastingkantoor?! Je leest het – met nog meer toffe activiteiten – allemaal in de nieuwe weektips.

1. Het Grote Nijmeegse Cultuurdebat

Hoe staat het nu met de cultuur in Nijmegen? Hoe ziet de toekomst er uit? De snak naar waardering en ruimte voor groei en ontwikkeling is groot. Angela Verkuijlen leidt het dynamisch cultuurdebat.

Het Grote Nijmeegse Cultuurdebat: maandag 7 maart om 19:30 uur bij LUX Nijmegen.
 

2. KiloKilo

Gek op vintage kleding of ben je op fast fashion dieet? Scoor je nieuwe lievelingsoutfit op de Kilo Kilo Sale events in Waalhalla.

Op 11 en 12 maart vindt de Kilo sale plaats in Waalhalla van 10:00 – 19:30 uur.

 

3. Workshop: gitaaryoga (online)

Leer thuis in een ontspannen sfeer de toon van jouw instrument kennen, werk aan souplesse van je vingers en word samen met je gitaar even helemaal Zen. Adem met wat je speelt.

De workshop wordt online verzorgd door de Lindenberg via Zoom op zondag 13 maart van 11:00 – 12:00 uur.

4. Opening  a t e l i e r., een ALL DAY koffie- en borrelzaak

Zet 12 maart met een dikke stift in je agenda en ga naar de opening van a t e l i e r., een ALL DAY koffie- en borrelzaak waar de bar alle genotsmomenten van de dag verbindt. a t e l i e r. krijgt een heerlijke retro vibe waar muziek, lokale producten, collabs, kwaliteit en inspiratie centraal staan.

De opening van a t e l i e r. is op zaterdag 12 maart vanaf 16.00 uur.  

 

5. TG Greppel | Een ogenblikje alstublieft...

Een ogenblikje alstublieft… neemt je mee naar het oude belastingkantoor van Nijmegen. Wie hier binnenstapt, ervaart een mengeling van gastvrijheid en intimidatie.

De locatievoorstelling vind plaats in het voormalig belastingkantoor op donderdag 10 maart en start op twee tijden: om 19:00 uur en 20:00 uur.

Nog meer tips nodig deze week? Bekijk dan ook onze jongerentips.

Dit vind je misschien ook leuk...