5x jongerentips in Nijmegen - 7 t/m 13 maart 2022

In Nijmegen is er altijd wel iets te beleven. Heb je even niets te doen? Wij zetten de vijf leukste tips voor jongeren op een rijtje! Ga naar het theater op Internationale Vrouwendag, shop je suf tijdens de vintage kilo sale in Waalhalla of ontdek alle pizzasmaken bij Trattoria La Dolce Vita.

1. Stichting Parels: Hart vol Eer

Een theatrale voorlichting met drie vrouwen van verschillende culturele achtergronden in vlot gespeelde scènes, pijnlijke dialogen en levensverwoestende situaties in Hart vol Eer van Stichting Parels. Met interactief nagesprek. Deze voorstelling vindt plaats in het kader van Internationale Vrouwendag.

Dinsdag 8 maart om 20:00 uur in De Lindenberg.

 

2. KiloKilo: vintage kilo sale

Gek op vintage kleding of ben je op fast fashion dieet? Scoor je nieuwe lievelingsoutfit op de Kilo Kilo Sale events in Waalhalla. Kilo Kilo weegt zwaar aan unieke items en goede kwaliteit en nog zwaarder aan hele chille vibes.

Dagelijks vanaf 11 maart 2022 t/m 12 maart 2022 van 10:00 tot 19:30 uur in Waalhalla

 

3. Pricilla Vaudelle (LostProject) & Frascati Producties

De muzikale voorstelling BIMS van Priscilla Vaudelle (LostProject) in coproductie met Frascati Producties is een audiovisuele theatrale ervaring waarin film, theater en musical elkaar kruisen. Een coming of age verhaal over een groep Surinaams-Nederlandse jongeren wonend in Amsterdam Zuidoost, vechtend tegen gentrificatie en racisme.

Vrijdag 11 maart om 20:00 uur in LUX Nijmegen.

 

4. Pizza proeverij

Proef en ervaar het échte Italië in Nijmegen. Na het succes van hun eerste proeverij, organiseert Trattoria La Dolce Vita iedere maand een Italiaanse proeverij. Je kan deze proeverij doen tussen 12.00 en 17.00 uur. Tijdsduur is ongeveer 1,5 uur. Reserveren is verplicht.

Zaterdag 12 maart tussen 12:00 en 17:00 uur bij Trattoria La Dolce Vita op de Berg en Dalseweg 32

 

5. Rollende Mina's Skate Night

De Rollende Mina’s is terug met een nieuwe Mina Night! Deze vrijdag avond wordt er een skatesesh speciaal voor vrouwen en queer personen georganiseerd. Met beginners-workshops, een creatieve workshops en een gezellige sfeer. Alle niveaus zijn welkom!

Vrijdag 11 maart van 19.00 tot 22.00 uur in Waalhalla.

 

Meer tips nodig?

Check hier onze andere tips voor deze week.

Dit vind je misschien ook leuk...