Voorronde De Dag van het Levenslied 2020 van start

Op zaterdagavond 7 maart is de voorronde van De Dag van het Levenslied 2020 in De Lindenberg. Acht humoristische, theatrale en smartelijke acts halen alles uit de kast om de hoofdprijs te winnen: optreden op het hoofdpodium tijdens de 38ste editie van het smartlappenfestival.

Van doorgewinterde smartlappenzangers tot kersverse pareltjes. Aan deze artiesten de eer om het publiek een lach en een traan te bezorgen: Band Alles, Barry en de Bonita's, De Grote Karaoke Show, DrieN (Nico Nie Nuilen), Henk en Chantal, Snelle Henkie en zijn (h)exen, Theo Solo en Tonnie Traenendal en de Nuilen Knapperts. De presentatie van de voorronde is in handen van Ronnie en de Razende Ronda’s.


Duo T&T

Jury en publieksprijs

Tijdens de voorronde bepaalt een jury wie mag optreden tijdens De Dag van het Levenslied op zondag 10 mei 2020. Op dit gratis toegankelijke festival zingt een keur aan artiesten het levenslied, met een sympathieke knipoog naar de echte volkscultuur. De juryleden beoordelen de acht acts daarom op meezingbaarheid, muzikaliteit, presentatie (met een knipoog!) en geschiktheid voor het grote podium. Ook het publiek kan van zich laten horen, want er is een publieksprijs. Bovendien: meezingen mag!


Barry en de Bonita's

Kaartverkoop

De voorrondes beginnen om 20.00 uur in de Steigerzaal van De Lindenberg. De kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Kijk voor meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl.

Ronnie en de Razende Ronda’s

Headerfoto: De Bluumkes. Door: Ton Gelsing

Dit vind je misschien ook leuk