Tobias Camman signeert Voer, kookboek voor de beginnende foodsnob

Influencer en beroepssnob Tobias Camman werd bij het grote publiek bekend door zijn aanwezigheid in het online tv-programma De FOMO show. Op Instagram laat hij vaak zien hoe goed hij kan koken. Dit resulteerde in een kookboek: Voer, kookboek voor de beginnende foodsnob.

Voer is hét kookboek voor iedereen die af en toe in de keuken staat en weet wat hij of zij aan het doen is, maar net een stapje verder wil gaan. Tobias verrast met bijzondere technieken en nieuwe smaakcombinaties. Hij geeft klassieke gerechten een eigentijdse twist en is een meester in het opdienen. De algemene deler van dit alles: écht moeilijk wordt het nooit. Met Voer kan iedere thuiskok een hoogwaardig gerecht met hoog restaurantgehalte opdienen aan de keukentafel.

Art- en filmdirector en contentcreator Tobias Camman werd in 2021 bij het grote publiek bekend door zijn aanwezigheid in Daan Booms docuserie The Dean en na zijn deelname aan het online tv-programma De FOMO Show (NPO) waarin hij samen met zijn beste vriend Daan Boom en Jasper Demollin uitzoekt welke activiteiten je echt op je bucketlist moet zetten, werd hij al snel publiekslieveling.


Datum: Zaterdag 29 oktober is Tobias Camman tussen 12.00-13.00 uur in onze winkel voor een meet & greet. Aanmelden is niet nodig.
Locatie: Dekker v.d. Vegt boekverkopers, Marikenstraat 29 in Nijmegen
Meer informatie: Bekijk hier het kookboek Voer

Dit vind je misschien ook leuk...