Schuum trapt af met eerste bijeenkomst voor alle muziekmakers in (regio) Nijmegen

Na een vliegende start opent Schuum het nieuwe muzikale seizoen met een feestelijke kick-off

Sinds mei bestaat het platform Schuum voor alles dat met Nijmeegse popmuziek in en rond de stad te maken heeft. Maandag 23 september vindt in De Basis de officiële kick-off plaats om kennis te maken met het nieuwe platform. Die avond wordt uitgelegd wat het platform voor muziekmakers uit Nijmegen kan betekenen. Het programma bestaat verder uit een panel en een showcase, maar draait bovenal om de gezellige borrel voor muziekmakers uit (regio) Nijmegen om elkaar beter te leren kennen. Het volledige programma wordt nader bekend gemaakt via de socials van Schuum.

Schuum is hét platform voor artiesten uit (regio) Nijmegen. Schuum ondersteunt de Nijmeegse muziekscene door meer speelplekken te creëren in de stad en meer ontmoeting en kennisdeling tussen muzikanten en professionals te stimuleren. Het doel: publiek kennis laten maken met muziek van eigen bodem én muzikanten hulp bieden met professionaliseren door het organiseren van maandelijkse muziekavonden en muzikantencafés. Het platform werkt nauw samen met Poppunt Gelderland en Doornroosje.

Geslaagde eerste muziekavond

Onlangs was de eerste editie van de maandelijkse muziekavonden die Schuum organiseert in de stad. Hier presenteerden de acts 3000 PIECES, Millennium Made en Elise Bos & John Carrie zich aan het publiek. Deze allereerste editie mag een succes worden genoemd: zo'n 200 muziekliefhebbers waren van de partij! De muziekavonden gaan verder na de kick-off van Schuum op maandag 23 september.

Belangrijke info

Datum: maandag 23 september
Aanvang: 19.00
Start:  19.30
Locatie: De Basis, Groenewoudseweg 322, 6525 EL Nijmegen

Iedereen die zich verbonden voelt met muzikaal Nijmegen is welkom tijdens de kick-off, maar er is wel beperkt plek. Meld je dus snel aan!

Wil je meer info? Bekijk onze Facebook, Facebook evenement of Instagram 

Heb je een eigen repertoire en wil je zelf een keer live spelen? Muziekgerelateerde vragen? Of wil je graag een handje helpen als vrijwilliger bij Schuum? Mailen kan naar: lotte@doornroosje.nl.

Dit vind je misschien ook leuk