Thrillertrilogie over Nijmeegse onderwereld verschijnt bij Quo Vadis Uitgeverij

Op 2 december verschijnt bij Quo Vadis Uitgeverij de thriller Stad bij nacht van Rudy Dek. Het is het eerste deel van een thrillertrilogie die zich in de onderwereld van Nijmegen en omstreken afspeelt. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan hoogleraar rechten aan de Radboud Universiteit prof. dr. Henny Sackers

Het is in onze kop geraakt en we komen er nooit meer vanaf: het verlangen recht en onrecht te kennen. Zoals bij haar. Zij is van de politie en als ze boeven van het speelveld moet verwijderen, deed ze dat tot voor kort met alle toewijding. Maar sinds enige tijd is ze gaan twijfelen. Dan hij. Hij is heel anders, een gewone burger uit een gewone straat. Hij is zeker van zijn zaak, zeker over wat wel en niet rechtvaardig is. En als het nodig is, corrigeert hij. Als Nijmegen wordt opgeschrikt door een reeks moorden die ogenschijnlijk geen verband met elkaar houden, worden deze twee tegen elkaar indraaiende werelden samengebracht en lijkt de grens tussen recht en onrecht steeds vager.

Rudy Dek (1956) is onder meer auteur van de succesvolle reeks Vierdaagsethrillers. Tussen 2008 en 2018 schreef hij er maar liefst 11, die met name bij de wandelaars gretig aftrek vonden. In de thriller Stad bij nacht is een van de bijfiguren uit de laatste Vierdaagsethriller , de politievrouw Emmy Jolie, uitgegroeid tot een hoofdfiguur.  

Op vrijdag 2 december om 16.00 uur wordt het boek feestelijk gepresenteerd in de bovenzaal van café Faber in Nijmegen. Hoogleraar rechten aan de Radboud Universiteit prof. dr. Henny Sackers, tevens marsleider van de Vierdaagse, zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen uit handen van auteur Rudy Dek.  

Lees meer op www.qvuitgeverij.nl 

Dit vind je misschien ook leuk...