Pop & Rockbands nemen Waalhalla over

De jongerenbands van de Lindenberg Pop & Rockschool nemen op zondag 15 maart skatepark Waalhalla over, met livemuziek op twee podia. Tijdens de ‘Pop & Rock Take-Over’ zijn de 24 Lindenbergbands aangevuld met twee bands vanuit de Roos van Nijmegen. Daarnaast is er een workshop skateboarden voor jongeren. De middag duurt van 13.00 tot 18.00 uur, entree is gratis.

Line-up

De volgende 24 bands zullen afwisselend op de twee podia in Waalhalla het dak eraf spelen: Seconds from nowhere, The new jukebox, Black out, The peaveys, Kleinzoon, P-Zone, Paradoxx, The mellow tones , Tequila Waves, Bjoetiekees, Backflip, Poppy Mountains, Qwerty, Enter Our Music, WeDoMusic, Pitch, Pleeboy & the peasants, Strings & beats, The little devils, Mind the gap, Young&Rockin, Stealpan en Eastwood. Daarnaast betreden twee bands van de Roos van Nijmegen, de Nijmeegse bandcompetitie, de podia: Cloudsurfers en Cher Ami.

Over de Pop & Rockschool

De Pop & Rockschool is een voor Nijmegen unieke lesvorm waarbij leerlingen tussen de 11 en 20 jaar wekelijks les op hun instrument hebben en daarbij in een band spelen onder begeleiding van een docent. Minimaal drie optredens per seizoen zijn ook onderdeel van het lespakket, waarvan minimaal één keer buiten de deur.

Praktische informatie

De Pop & Rock Take-Over is gratis te bezoeken bij skatepark Waalhalla. Reserveren hoeft niet; je kan gewoon binnen komen lopen. Meer informatie op www.delindenberg.com. De bands spelen van 13.00 tot 18.00 uur. Om 15.00 uur kunnen jongeren deelnemen aan een skateworkshop. Je vindt de bands van de Lindenberg ook op facebook onder ‘Lindenberg Pop & Rock’.

Dit vind je misschien ook leuk