Pathé Nijmegen vertoont NEC wedstrijden op het grote doek

Voor NEC fans die door de coronamaatregelen nu niet meer hun favoriete club in het stadion kunnen zien, biedt Pathé de ultieme oplossing. In Pathé Nijmegen worden vanaf vrijdag 6 november de wedstrijden van de club uit onze stad vertoond. Voetballiefhebbers kunnen zo genieten van de wedstrijd op de grootst mogelijke manier.

In september is Pathé begonnen met het vertonen van alle Eredivisiewedstrijden. Deze voorstellingen worden zeer gewaardeerd. Met dank aan FOX Sports heeft Pathé nu ook de mogelijkheid om de Keuken Kampioen Divisie te vertonen. Peter van der Schans, Manager Theatre van Pathé Nijmegen: “Pathé Nijmegen en NEC Nijmegen hebben beide een grote binding met de stad. Een ideale combinatie!”

In deze bijzondere tijd waarin evenementen niet doorgaan of door minder mensen mogen worden bezocht, kan Pathé film-, muziek- en sportliefhebbers toch een unieke ervaring in een veilige 1,5 meter setting bieden. Zo streamden Pathé deze zomer al concerten en dj sets, en nu komen daar ook de live Keuken Kampioen divisiewedstrijden bij.

Tickets zijn verkrijgbaar voor € 8,50 op www.pathe.nl/nijmegen of in de Pathé App

Pathé Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT  NIJMEGEN
www.pathe.nl/nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk