Ontrafel je identiteit tijdens de workshop 'Kunst als spiegel'

Wat betekent kunst voor jou? Hoe kan het een brug slaan tussen verschillende culturen en perspectieven? Expo Bart organiseert een kunstworkshop voor volwassenen onder de noemer Kunstblik. Tijdens deze eerste workshop laten we ons inspireren door kunstenaar Hemaseh Manawi Rad. Samen ontdekken we onze identiteit, filosoferen we over kunst, maatschappelijke vraagstukken en creëren we kunstwerken van textiel die een samensmelting van culturen weerspiegelen. Doe mee en ervaar hoe kunst een verbindende kracht kan zijn!

Praktische informatie: 

Datum & tijd: zaterdag 16 maart | 11:00 – 16:30 uur. 
Locatie: Expo Bart, Waalplein 6, NYMA-terrein.
Kosten: 80 euro (incl. lunch).
Aanmelden: mail naar annelotte@expobart.nl.
Voor wie: deze workshop is voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in kunst en de wereld om zich heen. Je hebt geen achtergrond in kunst nodig om deel te nemen.

De workshop wordt gegeven door educatiemaker Annelotte de Meijer.

Over Kunstblik:

Expo Bart organiseert kunstworkshops en educatieve activiteiten voor iedereen met een interesse in kunst onder de noemer Kunstblik. Kunstblik biedt kunsteducatie voor alle leeftijden, met de nadruk op het creatieve maakproces en het bevorderen van expressie en speelsheid. Via diverse toegankelijke programma’s moedigen we deelnemers aan om hun artistieke leefwereld te herontdekken en te behouden.

Meer informatie vind je op: www.expobart.nl/educatie
 

Dit vind je misschien ook leuk…