Online voorstelling Laura van Dolron eenmalig in Nijmeegse huiskamers

LUX presenteert op zaterdag 24 april de unieke én eenmalige online voorstelling En.Nu. van Laura van Dolron. Dicht op de huid van de actualiteit schrijft Van Dolron in twee dagen in LUX een voorstelling over wat er dàn aan de hand is. Over luxe problemen en onderliggend leed. Recht uit het hart je huiskamer in. De livestream En.Nu. is zaterdag a.s. om 20.00 uur te zien als onderdeel van de programmareeks ‘LUX bij je thuis’, live uitgezonden vanuit LUX.

“Ik heb genoeg oude voorstellingen gestreamd”, dacht Laura van Dolron. Ze wilde nu eens het ‘hier en nu’ de huiskamers in laten stromen. Wat is burgplicht? Anderhalve meter aanhouden of je kritisch verhouden tot het beleid? Wat doe je als je klaar bent met Corona maar Corona nog niet klaar is met jou? Wat zie je als je door Nijmegen loopt… en de straten bevolkt zijn, niet met shoppende mensen, maar met daklozen… die er altijd al waren maar die ondergingen in de winkelende massa?

Laura van Dolron creëerde een eigen genre, stand-up filosofie. Al jaren zoekt ze naar actualiteit in de maatschappij en in de theaterzaal. Ze ging de afgelopen jaren het theater uit en de wereld in. Daarvan brengt ze verslag uit. Liefst live en zonder voorbedachte rade.

De unieke én eenmalige online voorstelling En.Nu. van Laura van Dolron is te zien op zaterdag 24 april om 20.00 uur. Meer informatie & kaarten (€ 9,50): www.lux-nijmegen.nl/podium.

Dit vind je misschien ook leuk