Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve komt met nieuwe single

“One Of A Kind” is de tweede single van het in november uit te komen album “I’ve Got Time” en verteld het verhaal van een artiest in verschillende fases van zijn leven. Hoe dromen kunnen veranderen met de jaren en ook hoe je daar in je hoofd mee om gaat.

Op 2 juli zal de nieuwe single op alle digitale streaming-diensten te horen zijn en het is net als de eerste single voorzien van een videoclip die uiteindelijk samen een korte film vormen.

Voor dit lied heeft Collin de samenwerking gezocht met Amber Kamminga, zij won in 2019 nog internationale prijzen als songwriter bij The International Songwriting Contest. In de video is een grote rol weggelegd voor singer-songwriter Oumy Diop, die te zien is als bevlogen maar nog beginnend danseres en volgt haar in haar dromen en wensen voor de toekomst. Ook is er voor dit lied wederom een kunstwerk gemaakt door de beeldend kunstenares Yolet Luijendijk. 

Je zult Collin zelf weinig zien in de clips voor dit nieuwe album, het doel is voor hem namelijk niet het vergroten van zijn ego of het gezien worden door anderen, maar om een totaalkunstwerk te creëren samen met andere creatievelingen. Om zo verschillende uitingen van creativiteit met elkaar te verbinden en de muziek zo nog meer tot zijn recht te laten komen bij de luisteraar.

Iedere eerste vrijdag van de maand komt er een nieuw deel uit van de film en een nieuwe single, voor meer informatie kun je kijken op www.collinhoeve.com 

Dit vind je misschien ook leuk