Met je badhanddoek richting het Honigcomplex? Oersoep maakt het mogelijk met een beachparty op 18 juni

Brouwerij Oersoep heeft sinds kort een biertuin geopend naast de brouwerij. Normaal gesproken functioneert dit als sfeervol terras, maar één keer per maand organiseren ze hier een evenement genaamd: Brouwers in de Biertuin. Op 18 juni is het tijd voor de Beachparty-editie. Dit wil je erover weten:

Brouwers in de Biertuin is een maandelijks terugkerend evenement waar altijd 1 of meerdere brouwerijen aanwezig zullen zijn om hun bieren aan jou te laten proeven. In mei waren alle zes Nijmeegse brouwerijen aanwezig. Deze maand komt brouwerij Kompaan uit Den Haag langs voor een heuse beachparty.

Nieuw bier

Oersoep is bezig met een collab tour door Nederland waarbij ze elke maand een ander samenwerkingsbier uitbrengen met een bevriende brouwerij. Tijdens de beachparty vieren ze de release van het vierde collab bier dat ze deze keer samen met Brouwerij Kompaan hebben gebrouwen. Tijdens het evenement proef je dit nieuwe bier als eerste en komt Kompaan vanuit Den Haag langs om hun bieren persoonlijk aan je te laten proeven.

Begeef je op een strandfeest

Om de sfeer van het nieuwe bier tot zijn recht te laten komen moet je je handdoek wel écht meenemen, want er zullen hottubs aanwezig zijn. Geniet op je eigen ministrandje van je favoriete Oersoep en Kompaan bieren. Dj Tjallinx zorgt voor lekkere zomerse muziekjes.

Volgende editie

De collab tour is nog in volle gang en dat betekent dat er meerdere edities van Brouwers in de Biertuin zullen komen. Tot nu toe hebben ze een F#*cktoberfest aangekondigd op 9 juli. Een oktoberfest in juli? We zijn benieuwd!