Lindenberg Presenteert: eindpresentaties van cursussen muziek, dans, theater en meer

Zaterdag 11 t/m maandag 20 juni vindt Lindenberg Presenteert plaats: meer dan een week lang zijn dan de eindpresentaties van cursussen muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven te zien. Een groot deel van het programma is gratis toegankelijk en te zien op de centrumlocatie van de Lindenberg.

Cursuspresentaties

Bijna alle cursussen van Lindenberg Cultuurhuis worden afgesloten met een cursuspresentatie. Dat is een belangrijk onderdeel van het leren in de kunsten: hoe breng je jouw kunstvorm over op publiek? Sinds 2018 brengt de Lindenberg deze cursuspresentaties samen in een volle week, eerder onder de noemer Lindenberg Festival. Zo kunnen bezoekers bij van alles gaan kijken en misschien wel geïnspireerd worden om volgend jaar ook een creatieve cursus te volgen.

Overal in het pand

De optredens en uitvoeringen vinden plaats in alle zalen: de Karolingenzaal, Steigerzaal en zelfs de grootste, de Lindenbergzaal. Daarnaast is er van alles (gratis) te zien in het Lindenberg Café: diverse bandjes, muzikanten, docentenoptredens en dansoptredens. Gedurende het hele Festival exposeren cursisten van de afdeling Beeldende Kunst op allerlei plekken in het pand.

Praktische informatie

Lindenberg Presenteert vindt plaats van 11 t/m 20 juni 2022. Het programma is gratis, tenzij anders vermeld. Voor de voorstelling waarvoor je wel een kaartje moet kopen loopt de kaartverkoop via de website of kassa van de Lindenberg. Bekijk het volledige programma op www.delindenberg.com/theater.

Dit vind je misschien ook leuk...