Lindenberg komt met online aanbod voor cursussen en theater

Nu de deuren van de Lindenberg langer gesloten moeten blijven, komt Lindenberg Cultuurhuis met volwaardige online alternatieven. Cultuureducatie voor iedereen toegankelijk, veilig vanuit thuis. In de nieuwe reeks Maak het mee online biedt de Lindenberg vanaf half maart online workshops in alle kunstdisciplines. Ook zijn er nieuwe online jeugdvoorstellingen waarbij kinderen een verrassingspakketje in de brievenbus krijgen. Voor een echte theaterervaring, maar dan thuis. Het online aanbod is te reserveren via de website van de Lindenberg.

Online workshops

Corona of niet, juist in deze periode is een creatieve uitlaatklep belangrijk. Met de nieuwe online workshops die de Lindenberg aanbiedt, kan men zich blijven ontwikkelen. Met een kunstvakdocent én andere creatieve leergierigen. Van gitaaryoga tot tekenen in eigen tuin en improviseren met sprookjesfiguren. Alle workshops worden door kunstvakdocenten van de Lindenberg gegeven via Zoom. De eerste workshop Gitaaryoga start op maandag 15 maart.

Online voorstellingen met theaterpakketjes

Nu bezoek aan theater niet mogelijk is, komt het theater naar de bezoeker toe. De Lindenberg biedt online registraties aan van actuele jeugdvoorstellingen die eigenlijk te zien zouden zijn in het theater. Deze kijkervaring is aan te vullen met een theaterverrassingspakketje om de magie van het theater naar de huiskamer te halen. Dit pakketje ontvangt de jeugdige bezoeker in de brievenbus en bevat o.a. en een creatieve doe-opdracht, gemaakt door een Lindenbergdocent. De eerste online registratie en bijbehorend theaterpakketje is Het vlindereffect van Nochem & Van Oers op 13 maart. De online jeugdvoorstellingen en bijbehorende theaterpakketjes worden in de loop van de maand aangevuld met voorstellingen in verschillende leeftijdscategorieën.

Praktische informatie

De online workshops en online registraties van jeugdvoorstellingen met theaterpakketjes zijn online te bestellen via www.delindenberg.com/maak-het-mee-online.

Dit vind je misschien ook leuk