Lindenberg geeft wekelijkse online gratis kunstlessen

Vanaf woensdagavond 8 december geeft de Lindenberg elke week een online les van een kunstvakdocent op Instagram Live onder de naam De Avondschool. De lessen duren van 20.15 tot 21.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Iedere week geeft een andere Lindenbergdocent de les, en zal er dus een andere kunstvorm behandeld worden. De lessen vinden plaats zolang de avondlockdown duurt.

Avondlockdown

Vanwege de avondlockdown moet de Lindenberg om 17.00 uur haar deuren sluiten. 's Avonds mogen er geen voorstellingen, cursussen of andere bijeenkomsten meer plaatsvinden in het pand. Door een vrij toegankelijke les aan te bieden op een online platform geeft de Lindenberg de kans om toch even creatief bezig te zijn in de lege avonduren. Door lessen op beginnersniveau aan te bieden, kan iedereen meedoen die daar zin in heeft.

De eerste les

De eerste Avondschool vindt plaats op woensdag 8 december om 20.15 uur. Lindenbergdocent Andrea Hofsteede geeft een les in portrettekenen. De Avondschool is te zien op het Instagramaccount van de Lindenberg: @delindenbergnijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk