KION Kinderfestival laat kinderdromen uitkomen

Het programma van het KION Kinderfestival Nijmegen is bekend! Op zondag 15 september kun je met het hele gezin meestampen bij het optreden van Jeroen Schipper, je verwonderen bij de knallende show van MadScience en bulderen van het lachen bij de voorstelling van De Nuffe Tantes. De dag is gevuld met optredens, workshops, theater en muziek voor alle leeftijden en er zijn foodtrucks en een festivalmarkt. Bekijk het volledige programma op www.kion.nl/kinderfestival.

Een dag vol nieuwe ervaringen

Met het festival wil KION kinderen de mogelijkheid geven om eens dingen te doen die niet zo alledaags zijn. Er is een gevarieerd festivalprogramma met altijd iets leuks te beleven voor iedere leeftijd: van een dj-workshop tot een schilderfiets en van een gesprek met de droomtroon tot aan een bezoekje aan Jip en Janneke in de Engelse dubbeldekker bus van Fiep Westendorp. Bovendien zijn er dit jaar nog meer foodtrucks waar je kunt genieten van grandioos lekkere bites en ook de festivalmarkt is dit jaar ruimer opgezet.

Festivalinformatie

Het KION Kinderfestival vindt plaats op zondag 15 september van 10.00 tot 19.00 uur in Openluchttheater de Goffert. Het wordt een gezellig festival voor gezinnen met kinderen tot dertien jaar. De entree en shows op de podia zijn gratis. Voor deelname aan activiteiten en workshops hebben kinderen een speelkaart nodig. Deze worden vanaf €5,- verkocht aan de kassa op het festivalterrein (alleen pin). Ga voor meer informatie naar www.kion.nl/kinderfestival.

Over KION Nijmegen

KION is een kinderopvangorganisatie in de regio Nijmegen. Door het ruime aanbod van peutergroepen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastouderopvang biedt KION altijd passende kinderopvang in de buurt. De organisatie wil bijdragen aan het geluk van kinderen en jonge gezinnen. Om dat te bereiken werkt KION doorlopend aan haar pedagogische kwaliteit en ontwikkelt ze nieuwe diensten om ouders te ontzorgen. Ook het KION Kinderfestival draagt bij aan deze missie.

Dit vind je misschien ook leuk