Intieme gesprekken over corona door LUX

Hoe voelt het nu om te leven in tijden van corona? Hoe verandert deze situatie onze blik? Zondagochtend 26 april start arthouse LUX met de online gespreksreeks ‘De Beschouwing’, waarin in een intieme digitale setting over deze vragen wordt gesproken. “Omdat we het publiek missen en nodig hebben om samen te onderzoeken wat deze tijd betekent en hoe we samen verder kunnen.”   

LUX onderzocht het afgelopen jaar met een bijzondere gespreksvorm hoe het stond in verhouding tot grote thema’s zoals het bombardement op Nijmegen en de dood. Nu doen ze dit, midden in de pandemie, online. Het gesprek wordt geleid door Evanne Nowak. Omdat iedereen de ruimte moet krijgen om met aandacht te spreken én te luisteren, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar (max. 15 personen). Kaarten (€ 3,00) zijn verkrijgbaar via lux-nijmegen.nl/debat

LUX bij je thuis

‘De Beschouwing’ is onderdeel van ‘LUX bij je thuis’; een online programmareeks van LUX. Behalve ‘De Beschouwing’ organiseert LUX ook online filminleidingen, een filmquiz en staan er nog diverse andere programma’s op de planning.

Meer informatie: lux-nijmegen.nl/thuis

Dit vind je misschien ook leuk