Herfstdrift is terug voor de eerste échte Drift-weekender

Een imposant terrein, zeven imposante podia en ontelbare beats als kloppend hart: Herfstdrift trapt op vrijdag 25 en zaterdag 26 november haar 10e editie af. Na drie jaar afwezigheid een prachtig weerzien met het NYMA-terrein afgelopen lente, maakte de organisatie haar meest avontuurlijke line-up tot nu toe bekend. De kaartverkoop van het festival gaat op 23 september van start.  

Voor twee dagen gaat het enigmatisch industrieterrein gehuld onder onder een dikke laag mist, gekleurd door de flikkeringen van vuurkorven, sfeerlichten en voortgestuwd door een avontuurlijke line-up. Die bestaat uit een gezonde mix tussen internationale headliners, aanstormend talent en (lokale) favorieten die ijzersterke, spannende en actuele elektronische muziek representeren. Verdeeld over zeven podia komen o.a. Ben Sims & DJ Bone, Aurora Halal & DJ Nobu en Interstellar Funk & Mozhgan bijzondere back-to-backs weggeven, en zijn zwaargewichten als Danilo Plessow aka MCDE, Job Jobse, Helena Hauff, ROD, Palms Trax, Call Super, Dr. Rubinstein, Eris Drew,  Sherelle, KI/KI, en John Talabot van de partij. Ook dit jaar is er veel Nederlandse inbreng, o,a, van Steffi, Tammo Hesselink, Jerreau, Guus Christian & Wes en Black Cadmium. 

De podia worden in samenwerking met kunstenaars en andere makers – onder aanvoering van kunstprogrammeur [enter juiste benaming] en audiovisueel kunstenaar Boris Acket – zodanig ingericht dat de combinatie van artiesten, licht, geluid en decor voor een onvergetelijke ambiance gaan zorgen.
 
Tickets voor de 10e editie van Herfstdrift gaan op 20 september om 10.00 uur in de pre-sale, die toegankelijk is via de pre-registratie. De reguliere ticketsale begint vrijdag 23 september om 10.00 uur. 

Dit vind je misschien ook leuk...