FILM4DAAGSE in LUX

Wilde jij deze zomer eigenlijk de Nijmeegse Vierdaagse lopen? Ervaar dit jaar het plezier van een stevige wandeltocht bij LUX in de filmzaal (helemaal corona-proof). Vanaf dinsdag 21 juli vertoont LUX vier dagen op een rij een film waarin ‘wandelen centraal’ staat. De kaartverkoop is gestart!

In deze films worden enkele van de mooiste en langste wandelroutes ter wereld in beeld gebracht. Bijvoorbeeld de Camino naar Santiago de Compostella en de Appalachian Trail.

Film4Daagse

Kaartverkoop

Kaarten (regulier € 10.00; LUX Vrienden en studenten € 7,00) zijn verkrijgbaar via lux-nijmegen.nl/film4daagse

Filmbeschrijvingen

DI 21 JUL – CAMINO 
Martin de Vries besluit de beroemde wandeltocht de Camino naar Santiago de Compostella te gaan lopen. Hij neemt ons mee over wonderschone paden en deelt zijn meest eerlijke gedachten.

WO 22 JUL – WALK IN THE WOODS
Na reizen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson (Robert Redford) het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; met 3.500 km door de Amerikaanse wildernis een van de langste wandelpaden ter wereld.

DO 23 JULI – LILLIAN
Wanneer de ‘American Dream’ van een Russische immigrante niet uitkomt, besluit ze van New York naar huis te lopen. De mysterieuze verdwijning van Lillian Alling in 1927, inspireerde Andreas Horvath tot deze epische road movie.

VR 24 JUL – FORREST GUMP
De vriendelijke maar onnozele Forrest Gump maakt onopzettelijk en al rennend alle belangrijke gebeurtenissen uit de recente Amerikaanse geschiedenis mee.
 

Dit vind je misschien ook leuk