Exclusieve online voorpremière van Love in a Bottle

Vrijdag 21 mei organiseren LUX en Kijk Ons samen met 27 filmtheaters door het hele land de exclusieve online voorpremière van Love in a Bottle op Picl, de nieuwe film van regisseur Paula van der Oest. Love in a Bottle vertelt het verhaal van Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), die tijdens de lockdown een liefdesrelatie beginnen via FaceTime. Na afloop van de film kijk je naar een Q&A met Paula van der Oest en Hannah Hoekstra.

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het gebeurt. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van COVID was. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Nederlandse artistieke films gooien regelmatig hoge ogen op de internationale filmfestivals, maar zijn in eigen land vaak relatief onbekend en daardoor minder bemind. Kijk Ons organiseert daarom regelmatig speciale voorpremières van nieuwe, kleurrijke, eigenzinnige en dappere films van eigen bodem in filmtheaters in het hele land - zo ook Love in a Bottle.

De exclusieve online voorpremière van Love in a Bottle is op vrijdag 21 mei de hele dag te zien via het Picl-account van LUX. Meer informatie: www.lux-nijmegen.nl/kijk-ons.

Dit vind je misschien ook leuk