Een Elftal wensen gaat in vervulling!

De Nijmeegse Winterweken in Stevenskerk gaan weer van start! Samen met N.E.C. Maatschappelijk worden de Winterweken feestelijk geopend op zaterdag 14 december om 15.00 uur. Tijdens de opening mogen kinderen hun wens als eerste in de grote WinterWensBoom hangen, iedereen is uitgenodigd. Spelers van N.E.C. zijn aanwezig om met de kinderen hun wensen in de boom te hangen. De WinterWensBoom is maar liefst 8 meter hoog!

Luc te Riele, manager N.E.C. Maatschappelijk: “Het is onze missie regio Nijmegen nog mooier te maken. Wij streven ernaar mensen geluksmomenten bezorgen. En hoe kan dat nou beter dan met deze WinterWensBoom? We kunnen nu wensen van kinderen omtoveren naar werkelijkheid! Wij vinden het heel mooi dat wij als club bij kunnen dragen aan dit evenement in het centrum. We hopen dat we de kinderen blij kunnen maken met het inwilligen van hun wens.”

N.E.C. Maatschappelijk laat een ‘elftal’ wensen uitkomen deze winter. Op zondag 5 januari worden de WinterWensBoom winnaars bekend gemaakt. Er is daarvoor een speciaal kids-uitreikings-programma met de DroomTroon en een speciale voorlezer!

In de Stevenskerk liggen tijdens de gehele Nijmeegse Winterweken speciale wenskaarten klaar zodat jij jouw wens op kan schrijven en in de WinterWensBoom kan hangen. In deze Winterweken periode, die duurt van 14 december t/m 5 januari, zijn in de kerk traditionele en verassende activiteiten te beleven. Je kunt luisteren naar hartverwarmende verhalen, film kijken in de kapel, meedoen aan diverse kinderactiviteiten en genieten van prachtige koren en dansoptredens. Schrijf je in voor een bierproeverij of doe mee aan het unieke Live YogaConcert. Én vergeet dus niet jouw wens in de 8 meter hoge wensenboom te hangen, want wie weet wordt jouw wens werkelijkheid deze winter!

Kom meer te weten over de Nijmeegse Winterweken

 


 

Dit vind je misschien ook leuk