Doe maar lekker House presenteert House legendes in Club Rolluik

Doe maar lekker House is een nieuw concept van de organisatie Unframed Events dat zich richt op 30-plussers. In navolging van het succesvolle concept Doe maar lekker Disco, vindt op 13 mei de aftrap plaats van dit nieuwe housefeest.

Het spektakel gaat van start met drie geweldige acts die de afgelopen decennia zeer relevant zijn geweest, en vandaag de dag nog steeds! Dit wordt neergezet bij de nieuwste en één van de meest populaire clubs van dit moment in Nijmegen: het Rolluik! Deze club heeft de ingang aan de Tweede Walstraat, beschikt over een nieuwe garderobe, een volledig geïnnoveerd licht- en geluidplan + decor en brengt een ongelofelijke beleving met zich mee voor de bezoeker.

De avond wordt afgetrapt met een Nijmeegse lokale held: Orson Welsh. Met zijn ruim 30 jaar lange ervaring in de wereld van muziek weet hij precies waar hij mee bezig is. Orson behoorde midden ’90 al tot de beste DJ’s van Nederland. 

Daarna is het tijd voor de headliner: Housequake. Het samenwerkingsverband tussen Roog (Rogier van Bueren) en Erick E (Erick Eerdhuijzen) gaat dit jaar hun 20-jarig bestaan vieren. Wat ooit begon als een spontane back2back set tussen de 2 grootste club dj’s van Nederland, is uitgegroeid tot een dance fenomeen waar generaties clubbers mee zijn opgegroeid.

De avond wordt afgesloten door Roi Koch, die dan zijn BDAY bash set zal draaien! Met zijn eigen mooie en warme sound geeft hij het publiek altijd wat deze wil; een set waarop je niet stil kunt blijven staan. Naast het succesvol draaien naast menig grote namen zoals Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, Marc Romboy en Stephan Bodzin produceerde hij ook op het label Traum Schallplatten. Het geluid van de producties van Roi wordt gekenmerkt door warme, intense en diepe klanken met een melodieus randje.

Kortom, de organisatie wil een bijzondere en zeer unieke avond neerzetten met deze diverse line-up bij de gloednieuwe club Rolluik. Wil jij weer eens lekker een avond losgaan en het echte club gevoel beleven? Bezoek dan op 13 mei Club Rolluik!

Tickets zijn te koop via deze website.

Dit vind je misschien ook leuk…