Deze zomer: Doornroosje live in het park, met meer dan 30 shows

Na een lange tijd geen livemuziek te hebben gehoord vanuit Doornroosje komt daar vanaf deze maand verandering in. De versoepelingen geven Doornroosje weer de ruimte om bezoekers te ontvangen en livemuziek te programmeren. Om dit te vieren is er een speciaal programma samengesteld in het Openluchttheater de Goffert. De gehele zomer staan hier de meest uiteenlopende artiesten in de prachtige omgeving van het Goffertpark onder de noemer ‘Roosje live in het park’. Zo zie je hier onder andere artiesten als: Amenra, Fresku, LAKSHMI & The Kik.

De maatregelen zijn versoepeld waardoor er weer meer ruimte komt voor de culturele sector. Vanaf 30 juni is het weer mogelijk om 250 bezoekers veilig te ontvangen in het Openluchttheater. Om te zorgen dat iedere muziekfan weer van livemuziek kan proeven, is er een breed programma neergezet voor Roosje live in het park. Zo zie je er de Belgische metalband Amenra die op het podium imponeert met een intense show vol videoprojecties, het succesvolle Nederlandse duo Suzan & Freek, maar ook Fresku; een vaste waarde van de Nederlandse hiphopscene. Voor het volledige programma kan je terecht op de website van Doornroosje.

De volledige zomer maakt Doornroosje programma in Openluchttheater de Goffert. Naast de reguliere shows die hier plaatsvinden strijkt ook Valkhof Festival onder de noemer ‘X Valkhof Festival’ neer over de stad. In de week waar normaal de vierdaagseweek zou zijn, hoor je op verschillende plekken, dus ook in het Openluchttheater, allerlei artiesten die je op Valkhof Festival zou tegenkomen. Na een zomer vol evenementen in Openluchttheater de Goffert, hoopt Doornroosje deze live-ervaring weer voort te zetten in Doornroosje en Merleyn.

Fotografie: Geert Oldenmenger

Dit vind je misschien ook leuk