De Geest van het Besiendershuis: Niemand is ooit alleen in het Besiendershuis...

Over het monumentale huis aan de Waalkade gaan al eeuwen verhalen rond. Er zouden mensen in zijn verdwenen. Er zouden geesten rondspoken. En heb je de drie witte vrouwen achter de ramen nooit gezien..? Zes kinderen willen er het fijne van weten en gaan op onderzoek uit. Op een avond breken ze in in het huis. Maar wat er dan gebeurt…

Dat lees je in De Geest van het Besiendershuis, geschreven door Marloes Morshuis. Vanaf zaterdag 15 oktober is dit superspannende verhaal online te lezen en te beleven op www.degeestvanhetbesiendershuis.nl. Wat ontdekken de zes kinderen in het huis? Komen ze erachter wie of wat de geest van het Besiendershuis is? En… wil jij ze daarbij helpen?

Kom op zaterdagavond 15 oktober om 20.00 uur naar het pleintje voor het Besiendershuis voor de spannende aftrap van De Geest, en neem je ouders, zussen, broers en vrienden mee!

De Geest van het Besiendershuis is gemaakt voor kinderen tussen de 10 en 99 jaar. Na de aftrap kun je het verhaal vinden op www.degeestvanhetbesiendershuis.nl. Op de website lees je het verhaal, komt het oude Besiendershuis tot leven, en help je de kinderen in het verhaal door puzzels en raadsels op te lossen. Het verhaal verschijnt ook in boekvorm.

De aftrap van De Geest van het Besiendershuis is op 15 oktober 2022, 20.00-21.00 uur, op het pleintje voor het Besiendershuis (Steenstraat 26), bij de Waterwolf. Dit evenement is gratis en het is buiten, dus trek wat warms aan.

Dit vind je misschien ook leuk...