Collin Hoeve brengt zijn derde single uit over talentenjachten en de hunkering naar bekendheid

Je kunt tegenwoordig de televisie niet aan zetten zonder een talentenjacht tegen te komen. Wie zingt er het beste, maakt de mooiste taart, kan het beste dansen? Iedereen moet ergens in uitblinken en het lijkt of we allemaal bezig zijn om roem na te streven. De Nijmeegste singer-songwriter Collin Hoeve heeft zelf ook ervaren hoe het is om aan zo’n talentenjacht mee te doen want in seizoen 9 zat hij in The Voice Of Holland. Samen met medekandidaat M’Lissa schreef hij een lied over het gevoel, de druk en de hectiek tijdens zo’n show. De single “Famous” komt vrijdag 6 augustus uit op alle streaming platformen.

Hoewel M’Lissa en Collin bij verschillende coaches zaten en uiteenlopende muzikale achtergronden hebben was de klik duidelijk aanwezig en mengen in deze nieuwe song hun muzikale invloeden zich samen tot een soulvol en funky geheel. 

Voor iedere single is er ook een videoclip gemaakt, die uiteindelijk samen een korte film vormen. 

In de clip van “Famous” volgen we een bekende danser, gespeeld door Nash Smith, die zich voorbereid op een show en om moet leren gaan met de aandacht van fans. Deze clip is gedraaid op het Honig Complex in het jazz/pop podium Brebl.

Iedere eerste vrijdag van de maand komt er een nieuw deel uit van de film en een nieuwe single, voor meer informatie kun je kijken op www.collinhoeve.com 

Dit vind je misschien ook leuk