Bieden op een Escape Room voor het goede doel

Op 23 september sluit de Nijmeegse Escape Room ‘WO-II: Drukkerij’. De laatste groep die deze ontsnappingskamer gaat spelen doet dit op een bijzondere manier, door een veiling te winnen. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Project Escape Nijmegen organiseert de veiling omdat de populaire Escape Room noodgedwongen moet sluiten. Het pand waarin ze gevestigd zijn krijgt namelijk een andere bestemming. Met deze veiling wil eigenaar Mark Smolenaars dit hoofdstuk op een mooie manier afsluiten, “Met de Drukkerij hebben we een verhaal over Nijmegen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog op een unieke manier verteld. Helaas zijn oorlogen nog steeds actueel. War Child wil de oorlog uit kinderen halen, want kinderen moeten gewoon kind zijn en kunnen spelen. Dat is een doel waar wij graag een steentje aan bij willen dragen”.

Op 22 september om 15:45 uur zal de laatste groep de Drukkerij gaan spelen. Die groep kan rekenen op een extra bijzondere ervaring, wat dat inhoudt blijft voorlopig geheim. Bieden op dit tijdstip kan via Marktplaats. De link naar de Marktplaats advertentie is: tinyurl.com/drukkerij. De veiling zal sluiten op woensdag 11 september om 21:00 uur.

De Escape Room kan ook gewoon nog geboekt worden tot deze gaat sluiten. Dat kan via de website van Project Escape Nijmegen, deze is projectescape.nl.

Dit vind je misschien ook leuk