5x jongerentips in Nijmegen - 9 t/m 15 oktober

Klaar voor een week vol spanning en nieuwe ervaringen? Ontdek de jongerentips in Nijmegen die je deze week echt niet wilt missen!

1. Indie Disco

Na een zeer geslaagde editie tijdens de zomerfeesten is Indie Disco op vrijdag 13 oktober weer terug! Indie Disco is hét feest voor eenieder die z’n dansvloervitamines wel met een alternatief smaakje prefereert.

Vrijdag 13 oktober vanaf  23.00 uur in Merleyn
 

 

2. Toen-festival: Op zoek naar verloren graven

Op woensdagavond 11 oktober 2023 is een gezamenlijke activiteit in het Van ’t Lindenhoutmuseum. Stichting Memento Mori en Saxion-archeologie-Deventer verzorgen een beeldpresentatie over ondergrondse geheimen en over wat de aarde prijsgeeft. De Neerbossche drankjes komen van Boerderij Spijkerhof (Neerbossche rode wijn en fruit), Moestuin Neerbosch (appelsap en kruidenthee) en familie Alink (Neerbossche honing).

Woensdag 11 oktober van 19.00 - 21.30 uur bij het Van 't Lindenhoutmuseum

 

3. Schemerlicht Festival 2023: 'Aarde Lagen'

Op vrijdag 13 t/m zondag 22 oktober 2023 vindt er een nieuwe editie van Schemerlicht Festival plaats in het Goffertpark. Dit jaar is het thema 'Aarde lagen'. Wetenschappers, kunstenaars en componisten onderzoeken samen waar onze oorsprong ligt.

Dagelijks vanaf 13 oktober t/m 22 oktober van 18.00 - 23.55 uur in het Goffertpark
 

4. Club Arthur

Club Arthur is dé nieuwe house en electro clubnacht in Merleyn. Voor deze allereerste editie hebben ze Vincent Steen uitgenodigd. Vincent Steen is geen onbekende in Nijmegen. Als resident van o.a. PAAK Vinyl Bar krijgt hij regelmatig de voetjes van de vloer in de Bloemerstraat. Wel is het altijd een verrassing wat je voorgeschoteld krijg: Italo, minimal, (ghetto-)house, hij weet er in ieder geval een magische mix van te maken die ook Merleyn zal omtoveren. Om het plaatje compleet te maken zullen Jeronimus en DeeDee de avond op een prachtige manier omlijsten.  

Zaterdag 14 oktober vanaf 23.00 uur in Merleyn

 

5. Alfa Mist

Gevoel boven perfectionisme is het credo van multi-instrumentalist, rapper en producer Alfa Mist. De Engelse muzikant opereert op het snijvlak van jazz, hiphop, rap en het avontuurlijke experiment.

Dinsdag 10 oktober vanaf 20.45 uur in Doornroosje

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...