5x jongerentips in Nijmegen - 7 t/m 13 augustus

Het wordt weer mooi weer deze week! Hoe ga jij dat vieren? Wij geven jou de vijf leukste jongerentips.

1. Muziekzomer Gelderland met Mare Sextet

Muziekzomer Gelderland is het festival waar jonge professionals en het toptalent van de conservatoria prachtige programma’s presenteren op de meest bijzondere locaties in Gelderland. Het jonge en bevlogen Mare Sextet brengt je in Italiaanse sferen. Met Souvenir de Florence blikt Tsjaikovski terug op de mooie herinnering aan een paar rustgevende en creatieve maanden in Florence. 

Woensdag 9 augustus 2023 van 20.00 - 21.00 uur in de Mariënburgkapel.

2. Pop-up: Italian summer night

Waan je in een Italiaanse tuin tijdens deze nostalgische avond waarbij de zomerse overvloed op je bord komt. Deze editie staat in het teken van gezelligheid & écht genieten.

Donderdag 10 augustus van 18:00 - 22.00 uur bij Kiemkracht 64.

3. Typhoon

Typhoon is een sociaal bewogen hiphop muzikant die zijn ziel en zaligheid blootlegt met zijn eerlijke en kwetsbare teksten. Dit jaar viert hij zijn twintigjarig jubileum met verschillende optredens, nieuwe nummers en een EP. De basis voor zijn optreden wordt gevormd door een mix van oud werk, nieuwe muziek en spoken word.

Vrijdag 11 augustus 2023 om 20:15 uur bij Doornroosje.

4. Podium aan de Waal, Waalhalla

Skatepark Waalhalla neemt het Podium aan de Waal over. Dat betekent: coole demo's, én zelf uitproberen - als je durft. Wat krijg je als je skaters in het water gooit? Precies! Skimboarders! Het Waalhalla skateteam neemt hun mobiele skimboardbaan mee, dus trek je zwembroek maar aan en maak er een spetterende dag van.

Zondag 13 augustus 2023 van 14:00 - 17:00 uur bij het Podium aan de Waal.

5. Bar Pasta @ The Park

Op zondag 13 augustus is het weer tijd voor Bar Pasta at the park. Vanaf 15:00 uur kun je in het parkje tegenover ons terras genieten van alles waar jij je weekend mee wilt afsluiten. En met verse pizza's door @voederbaketen en live muziek van @nosquares024 is lekker lang blijven zitten nog nooit zo makkelijk geweest.

Zondag 13 augustus 2023 van 15:00 - 20:00 uur bij het parkje tegenover Bar Pasta.

Dit vind je misschien ook leuk...