5x jongerentips in Nijmegen - 6 t/m 12 mei

Deze week mogen we weer genieten van een extra vrije dag. Dat betekent dubbel zoveel feestjes pakken! Van tributefestivals tot theaterconcerten en clubnachten. Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Iconic Festival: Extra Avondshow 

GROOT nieuws! Iconic Festival 2024 wordt nog leuker... want er is een extra avond toegevoegd! Omdat de zaterdag 11 mei sneller uitverkocht was dan je 'Bohemian Rhapsody' kunt zingen, heeft de organisatie van het festival besloten je een extra dosis nostalgie, vriendschap, en feest te geven. De line-up zal gevluld zijn met namen als Queen Must Go On, HELP! en Brothers of Blues. Dat betekent meer muziek, meer dansen, en meer onvergetelijke herinneringen.

Vrijdag 10 mei om 19.30 uur in het Valkhofpark.

 

2. Fiber

Na de ongekende successen van de voorgaande jaren, keert Fiber terug naar Doornroosje voor een wereldse Hemelvaart editie die de geschiedenisboeken in zal gaan! Bereid je voor op Fiber Hemelvaart – een nacht waar de grenzen van liquid en dancefloor Drum & Bass opgerekt worden tot het uiterste. Verwacht een onvergetelijke reis met de meest innovatieve en adembenemende acts van dit moment.

Woensdag 8 mei 2024 om 23.00 uur in Doornroosje.

 

3. Sonic Whip

Sonic Whip, het meerkoppige rock-monster dat scheurende gitaren combineert met dampende baslijnen, beukende drums en andere sonische, psychedelische uitspattingen vindt weer plaats in Doornroosje. Op 10 en 11 mei barst het festival los. Op de line-up staan onder andere Kadavar, Witchcraft, Monolord, Minami Deutsch, Stoned Jesus en Green Lung.

Vrijdag 10 en zaterdag 11 mei in Doornroosje.

 

4. Metro Kollektief

Metro Kollektief keert op 11 mei weer terug in Merleyn voor een onvergetelijke Techno nacht! Het is lente, dat betekent tijd voor nieuwe talenten. Vanaf 23:00 uur openen wij de deuren voor drie artiesten die Merleyn zullen laten ontsporen: Unalome, OSD en Bjar. Gooi het in je vriendengroep en zet het in je agenda, want deze editie wil je niet missen.

Zaterdag 11 mei om 23.00 uur in Merleyn.

 

5. Apes of the State

Apes of the State is een onafhankelijke folkpunkband uit Lancaster, Pennsylvania. Ze worden door mede door hun DIY mentaliteit gedreven om zoveel mogelijk mensen op te beuren met hun energieke muziek. De pakkende, tekstueel geestige, door mandoline gedreven nummers omvatten het volledige scala van menselijke emoties en behandelen persoonlijke onderwerpen als liefde, liefdesverdriet, studieschulden, spijt en het overwinnen van verslaving. Een hoopvolle boodschap over een ogenschijnlijke hopeloos ogende toekomst. Het is angstaanjagend zelfbewust.

Woensdag 8 mei 2024 om 22.00 uur in Merleyn.

 

 

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...