5x jongerentips in Nijmegen - 4 t/m 10 september

De zomer loopt alweer bijna op zijn einde en alles begint weer! Gelukkig zijn er ook deze week weer genoeg leuke dingen te doen in Nijmegen.

1. Popronde

Popronde is in town. De hele avond lang staat heel Nijmegen in het teken van de nieuwe popmuziek. In Merleyn staan twee acts die zich vooruitstrevend op het snijvlak van de hiphop, r&b en pop begeven en waarvan wij veel verwachten. Voor de nieuwsgierigen onder ons zijn er 's middags al previews te zien in De Basis.

Zaterdag 9 september 2023 om 22.00 uur in Merleyn.

 

2. A Giant Dog

De uit Austin, Texas afkomstige A Giant Dog speelt een doldwaze cocktail van glamrock, punk, country en rock ’n roll. Ze zeggen zelf vooral te zijn beïnvloed door Marc Bolan, Alice Cooper, Slade en Sparks maar houden van alles tussen, Joan Jett, The Damned, The Stooges, The New York Dolls en hun eigen labelgenoten op Merge als Waxahatchee, King Kahn, Mike Krol en Reigning Sound.

Woensdag 6 september 2023 om 22.00 uur in Merleyn.

 

3. Go Short x Kunst en Technologie, Spot

Tijdens deze avond zie je een van de bekendste honden én robots ter wereld -robothond Spot- live in actie. Je bekijkt drie korte films over het leven in dode objecten en ervaart wat zo’n enorme robot bij je oproept in een theatrale demonstratie. En misschien wil je zelfs wel contact met Spot maken, als je durft…

Donderdag 7 september 2023 van 20.15 - 21.45 uur in de Lindenberg. 

 

4. Rollerdisco

Wegens succes is de rollerdisco terug! Het theatercafé van De Stadsschouwburg wordt op 8 september weer omgebouwd naar een heuse rollerdisco. DJ ZiM K'Tomo draait plaatjes zodat jij op je rollers lekker een drankje kunt drinken.

Vrijdag 8 september 2023 van 20.00 - 01.00 uur in Stadsschouwburg Nijmegen. 

5. Lentse Kermis Feesten

Vrijdag 8 tot en met zondag 10 september wordt het Dorpsplein van Lent omgetoverd tot de Lentse Kermis Feesten. Het hele weekend zal er toegang zijn tot cocktails, bijzondere wijnen, speciaal biertjes en attracties.

Dagelijks vanaf 8 september 2023 t/m 10 september 2023 van 17.00 - 22.00 uur bij Dorpsplein Lent. 

Dit vind je misschien ook leuk...