5x jongerentips in Nijmegen - 4 t/m 10 juli 2022

Deze week staat de planning van Nijmegen weer vol! Er kan weer volop gedanst worden in de Thiemeloods op drum and bass, in Merleyn op elektronische muziek en in Doonroosje op trance. Heb jij meer zin om een avondje buikpijn van het lachen te krijgen? Bezoek de musicalkomedie van een héle bekende film in De Lindenberg of koop tickets voor Strand Up Comedy bij Strandbar Stek. Check de jongerentips voor deze week hier:

1. Thiemeloods Danscafé Deflux

De eerste editie was een succes, nu komt Thiemeloods Danscafé met de tweede editie van Drum & Bass in Bottendaal! Heb jij vrijdag 8 juli nog een plekje vrij in de agenda? Neem dan zeker een bezoek als jij van D&B houdt! De line-up bestaat uit de volgende DJ's: Krim, B-Core, Mr. Sophistication, De Wouzer, Thumpa en Lenny. 

Vrijdag 8 juli van 20.00 tot 1.00 uur in de Thiemeloods.

 

2. To Berlyn 

Het wordt een nacht om niet te vergeten in Club Merleyn. Op zaterdag 9 juli onderscheiden ze de liefhebbers van de massa en doorbreken ze eindelijk de stilte met To Berlyn. Het draait deze nacht om het verenigen van mensen met elektronische muziek zonder enige remming of nonsens. 

Zaterdag 9 juli van 23.00 tot 5.00 uur in Club Merleyn.

3. Strand-Up Comedy bij Strandbar Stek

Zin in een avondje schateren bij Strandbar Stek? Op donderdag 7 juli is het tijd voor de tweede stand-upcomedyavond. Op deze mooie locatie neemt Bert Keurentjes je mee op een ontdekkingstocht langs zes van de grappigste comedians die ons land rijk is: Tirza Gehring, Imran Moody, Steven Stol, Paul London, Frank Buytendijk en Florian Conrads.

Donderdag 7 juli van 19.30 tot 22.00 uur bij Strandbar Stek.

4. Superstrings

De mannen van Superstrings hadden een droom en die kwam uit. Nu is het tijd om verder te gaan dus stappen ze samen met jou de toekomst in: een nachtelijke reis van tranceklassiekers en onbeperkte euforie. Ze namen je al eerder mee op reis: samen beleefden Superstrings emoties waarvan ze zelf niet wisten dat ze die hadden. De dresscode is witte kleding. 

Zaterdag 9 juli van 23.59 tot 5.30 uur in Doornroosje.

 

5. Muze Musicalproducties, Legally Blonde

Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Je kent haar vast al en hebt misschien wel de film gezien. Muze Musicalproducties speelt op 8, 9 en 10 juli de hilarische musicalkomedie Legally Blonde in De Lindenberg! Deze productie valt onder de gastprogrammering van de Lindenberg. Wie neem jij mee? 

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli van 20.00 tot 22.45 uur en zondag 10 juli van 14.00 tot 16.45 uur in De Lindenberg. Koop je tickets via de website van de Lindenberg

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...