5x jongerentips in Nijmegen - 4 t/m 10 december

Trotseer de kou en sneeuw met de knusse en gezellige jongerentips van deze week! Bezoek een van de concerten of luister naar de mooiste verhalen tijdens het Storytelling Festival. 

1. Fiber 

Het is weer die tijd van het jaar en Fiber is terug met een knal. Vorig jaar was het te gek, maar deze keer gaan ze de waanzin nóg verder opvoeren. Hun achtste verjaardag is hier en ze brengen je wederom een geweldige line-up aan dnb en liquid DJ’s en live-artiesten die je voetjes de hele nacht bezig zullen houden.

Vrijdag 8 december vanaf 23.00 uur in Doornroosje

 

2. Storytelling Festival Nijmegen

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 december presenteert Meneer Otis een programma vol storytelling, met hier en daar spoken word, muziek, dans en een beetje comedy. De voorstellingen gaan in op thema’s uit onze diverse en kleurrijke samenleving; denk aan herkomst en identiteit, diversiteit, je plek zoeken en je plek vinden.

Donderdag 7 t/m 9 december van 20.00 - 23.00 uur in de Lindenberg

 

3. Kovacs

Sharon Kovacs zong als kind al veel en vanaf haar tienerjaren speelde ze in (school)bandjes en deed ze mee aan talentenjachten en open mic-avonden. Als invloeden noemt ze zelf zangeressen als Betty Davis, Etta James en Tina Turner. Vanwege haar donkere stem worden ook vergelijkingen gemaakt met Amy Winehouse, Portishead en Shirly Bassey.

Donderdag 7 december vanaf 20.15 uur in Doornroosje

 

4. Bovenste knoopje open, Hoe is het water?

Met Hoe is het water? beleef je een avond vol hartverwarmende liedjes, humor en herkenning waarop je gegarandeerd optimistischer de zaal uitgaat dan je binnengekomen bent.

Donderdag 7 december van 20.30 - 22.00 uur in de Lindenberg

 

5. Naaz + Morpheus

Pop-singer-songwriter Naaz begon 2023 met een showcase op Eurosonic Noorderslag die prachtig in beeld werd gebracht door Televisiezender ARTE. Daarna schitterde ze in een uitverkocht (!) Carre en bracht haar debuutalbum ‘Never Have I Ever’ uit. Het album van de singer-songwriter is meer ingetogen dan we gewend zijn, maar past beter bij de popster dan ooit. Kleine, ingetogen nummers, afgewisseld met opzwepende tracks die de randjes van het popgenre verkennen.

Zaterdag 9 december vanaf 20.30 uur in Doornroosje

Dit vind je misschien ook leuk...