5x jongerentips in Nijmegen - 4 april t/m 10 april

Een Virtual Reality film bekijken, de stad doorrijden op een elektrische scooter of paddelen om geld op te halen voor Oekraïne? Deze week zit weer vol bijzondere events voor jongeren. Check hier onze vijf beste tips! 

1. VR-films bij Go Short 

Stap uit je bubbel en stap in de wereld van Virtual Reality. Tijdens de veertiende editie van Go Short is, naast de huidige tentoonstellingen in Museum Het Valkhof, van 2 tot en met 10 april ook een heel VR-programmaonderdeel te ervaren.  De drie geselecteerde korte films in deze VR-Expo benaderen het thema van beweging, grenzen en mobiliteit.

Van 2 t/m 10 april bij filmfestival Go Short. 

 

2. VukUp Night

De VukUp Night is een evenement georganiseerd door StartUp om ondernemende mensen te inspireren met echte Vuk up verhalen. Tijdens de VukUp Night zullen ondernemers en leiders het podium betreden om hun reis en de mislukkingen die ze zijn tegengekomen te delen, want uiteindelijk ''If you don't have room to fail, you don't have room to grow''.

Op dinsdag 5 april van 19.00 tot 23.00 bij Mercatorpad 1. 

 

3. E-Chopper Tour

Ontdek de historische highlight van Nijmegen op onze E-Choppers. Het rijden op deze grote elektrische scooters is zeer comfortabel en eenvoudig door z`n brede banden en hoge stuur (16+ jaar).

Van 4 april t/m 2 november 2023. 

 

4. Paddelen voor Oekraïne

Padel Club Nijmegen stelt volgende week de padelbanen in Nijmegen ten gunste van steun aan Oekraïne. Iedereen die volgende week overdag tussen 9.00 en 17.00 uur komt padellen, daarvan wordt het volledige bedrag van de baanhuur gedoneerd naar Giro555.

Van 4 april t/m 10 april van 9.00 tot 17.00 bij Padelclub Nijmegen op de Winselingseweg 35, 6541 AK Nijmegen.

 

5. Sherlock detective game

Sherlock is een interactieve tour en spannende game ineen, dwars door het hart van de stad. Jullie komen langs de leukste plekjes terwijl jullie een mysterie oplossen... Is jullie detectiveteam met een onberispelijke reputatie er klaar voor? Deze detective tour speel je op je eigen toestel en je kan helemaal zelf bepalen wanneer jullie dit stadsspel gaan doen; ideaal! Speel in één team of tegen elkaar: €45 per team.

Dagelijks van 9.00 tot 21.00. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...