5x jongerentips in Nijmegen - 30 oktober t/m 5 november

Lekker dansen op een feestje of griezelen tijdens een speciaal Halloween moordspel dinner? Er is weer van alles te doen deze week in Nijmegen!

1. Subcultuur x KopjeK

Een nacht die staat voor nieuwe allianties, kruisbestuiving én nieuw leven. Nijmegen en Groningen hebben veel gemeen en zo ontstond ook de band tussen Subcultuur en KopjeK. Op 3 november slaan ze de handen ineen, met een line up van goud die blinkt van trots, met het linkerrijtje van de internationale house: the return van HAAi die een legendarische indruk heeft afgelaten tijdens de Vierdaagse twee jaar geleden, proto house superstar Sedef Adasi, de zwoele opzwepende fka.m4a en een keur van het allerbeste uit Groningen en Nijmegen.

Vrijdag 3 november om 23.00 uur in Doornroosje

 

 

2. Boomshakalak Soundsystem

Boomshakalak Soundsystem in Merleyn is dé clubavond waar iedereen zich thuis voelt op de dansvloer. Laat je meevoeren door de relaxte backbeat van reggae en dancehall, terwijl het DJ-collectief Boomshakalak Soundsystem je meeneemt op een eclectische reis vol dancehall, afro, reggae & drum and bass.

Zaterdag 4 november om 22.00 uur in Merleyn

 

3. Halloween moordspel diner - restaurant De Hemel

Vier Halloween op 31 oktober bij restaurant De Hemel met ons spannende moordspel diner! Moordspel is een zinderend rollenspel, waarin iedereen verdachte is. Niemand mag het plaats delict verlaten, dus de spanning is om te snijden! Elke deelnemer krijgt een rol toebedeeld met bijpassende attributen en natuurlijk het juiste script en alle benodigde informatie over je rol. Speel de scènes vol overtuiging. Wie lost de moord op?

Dinsdag 31 oktober van 18.00 - 22.00 uur in restaurant De Hemel

 

4. Via Rudolphi Producties

Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend programma van drie voorstellingen. Als één van de eersten zie je de makers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. Deze avond zijn dat: Femi van Elshuis, Jeroen van Arkel & Koen ter Braak en Jonathan Eduardo Brito.

Donderdag 2 november om 20.30 uur in LUX Nijmegen

 

5. Loupe + Sofie Winterson

Na de double bill met Robin Kester en Amber Arcades eerder dit jaar in Merleyn presenteren ze op 2 november wederom een avondje met twee toffe Nederlandse artiesten met nieuwe albums op zak.

Donderdag 2 november om 22.00 uur in Merleyn

 

Dit vind je misschien ook leuk...