5x jongerentips in Nijmegen - 29 januari t/m 4 februari

Heb jij nog wat inspiratie nodig voor deze week? Maak je geen zorgen want wij hebben de allerleukste jongerentips voor je uitgezocht! 

1. Teleromeo & Friends

De avond waarvan je wist dat ie zou komen. Op 2 februari host Nimweegs geliefde DJ teleromeo een avond in Merleyn! Van de kelder in De Plak tot Doornroosje en van Park Kronenburg tot Het Zusje van Debbie, dj teleromeo is geen onbekende bij het Nijmeegse danspubliek. Hij voelt zich thuis in vele genres, maar speciaal voor Merleyn serveert hij samen met zijn vrienden een cocktail van opzwepende alternative, post-punk, gabber en …huh? Duitse Schlager?! Probeer op zo’n mixje maar eens stil te staan.

Vrijdag 2 februari om 23.00 uur in Merleyn

2. 'The Psychology of Happiness'

'The Psychology of Happiness' is een interessante lezing over de psychologie van geluk, gegeven door Leo Bormans. Hij geeft onder andere congressen in Dubai, Canada en Mexico en is auteur van internationale bestsellers als de ‘The World Book of Happiness’. Als “Ambassador of Happiness & Quality of Life' staat Bormans stil bij de (internationale) wijsheid en kennis over levenskwaliteit, welzijn en geluk. Tevens geeft hij les aan de Erasmus Universiteit Rotterdam aan de Happiness Economics Research Organisation (EHERO). In deze lezing zal hij een deel van zijn kennis en ervaringen met ons delen! De lezing zal in het Engels (!) worden gegeven, en is interessant voor iedereen met een interesse in thema's als Psychologie, Welzijn, Sociale Vernieuwing of Geluk.

Maandag 29 januari van 19.00 - 20.30 uur in het Grotiusgebouw 0.100, Montessorilaan 10. 

 

3. Subcultuur

Op vrijdag 2 februari blaast de Subcultuur familie alweer 11 vapes uit. Dit vieren ze zoals altijd groots met een een aantal klinkende namen uit de nachtscene. Bovenaan de poster prijkt de naam van Perel. De Duits/Amerikaanse underground diva stond al eerder op de main van Het Nest en keert terug voor een diepe stuwende dj set.

Vrijdag 2 februari om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

4. All Breaks Allowed

Stap in de bruisende wereld van de nacht en laat je meevoeren door de diepe klanken van de 6e editie van All Breaks Allowed. Deze clubnacht is volledig gewijd aan de onmiskenbare UK sound. Bereid je voor op een unieke ervaring waarin de hartslag van de stad samensmelt met de ritmes van 2 Step en Speed Garage.

Zaterdag 3 februari om 23.00 uur in Merleyn

 

5. Nat Myers

De Amerikaans-Koreaanse muzikant en poëet Nat Myers ontdekte als kind dankzij zijn vader de liefde voor het blues-genre. In zijn thuisland Amerika wordt zijn album bejubeld en hij waagt in januari voor het eerst de oversteek naar Europa met een solo optreden in Merleyn.

Dinsdag 30 januari om 20.30 uur in Merleyn

 

Dit vind je misschien ook leuk...