5x jongerentips in Nijmegen - 27 juni t/m 3 juli 2022

Wil jij leren hoe je je stem kan laten horen voor een duurzamere, betere wereld? Of dans jij graag op een vette techno line-up of vintage vinyl plaatjes uit de jaren 70s, 80s en 90s​? Dit zijn de beste jongerentips voor deze week op een rijtje! 

1. Duurzaamheidscafé Lux

Je wilt je stem laten horen voor een leefbare, duurzame wereld. Maar hoe doe je dat? Luidruchtig op straat of in de politiek, of juist meer stilletjes via de keuze van je bank bijvoorbeeld? Tijdens het Duurzaamheidscafé van komen dat soort vragen voorbij. 

Dinsdag 28 juni 2022 om 20.00 uur in LUX Nijmegen.
 


 

2. Metro Kollektief

Metro Kollektief is terug! De vertrouwde clubavond die je van ons gewend bent komt er weer aan. Op 1 juli zullen wij weer onze vertrouwde sound ten gehore brengen over het dikke PA-systeem van de Merleyn. Deze avond krijg je niks minder dan hoogwaardige kwaliteit techno.

Vrijdag 1 juli 2022 om 23.00 uur in Merleyn
 

3. Thiemeloods Danscafé | Vintage Vinyl

Thiemeloods Danscafé organiseert samen met Vintage Vinyl de laatste avond die ondergedompeld zal worden in 70s, 80s en 90s muziek.

Thiemeloods Danscafé | Vintage Vinyl: vrijdag 1 en zaterdag 2 juli van 20.00 – 01.00 uur bij de Thiemeloods.

 

4. Diaspora

Diaspora is een nieuwe energieke clubnacht in het hart van Nijmegen. Een plek waar unieke muziek, ideeën en mensen samen komen. Een avond waar we dieper gaan in verschillende muziekculturen: van r&b tot future beats en hiphop. Boiler room vibes in Nijmegen. Maak vanavond voor het eerst kennis met dit nieuwe stukje clubcultuur van Nijmegen.

Vrijdag 1 juli 2022 om 23.00 uur in Doornroosje.

 

5. Studentenpopkoor Plica Vocalis, Plica viert feest!

Dit jaar kun je genieten van maar liefst twee eindconcerten! Het thema dit jaar is zeer toepasselijk: Plica viert feest! Plica bestaat dit jaar 30 jaar en zij kunnen niet wachten om dit lustrum met jou te vieren. Met hits zoals Don’t Stop Now en Sexy Als Ik Dans hopen zij er, onder leiding van onze dirigent Petra Limon, pianist Huib van Mierlo en hun band, twee geweldige optredens van te maken. Trek je meest feestelijke kleding aan, bestel je kaartjes en vier feest samen met Plica!

Zaterdag 2 juli 2022 van 20.00 - 22.00 uur en zondag 3 juli van 14.00 - 16.00 uur in de Lindenberg

Dit vind je misschien ook leuk...